>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Columns

 

08 Dec 2011 - Column BenKie : Portugese stront
En daar zit je dan....... in de nachtdienst op het computercentrum voor een tig of wat consoles. Mainframes bewaken, server alerts opvangen, telefoneren met de UK, de USA, gasten in de staalfabrieken hier op het hoogoven terrein....etc...etc...

Maar waar wil je eigenlijk zijn :
IN JE BED, NAAST JE VROUW, DIEP WEGGEDOKEN ONDER DE DEKENS!

God zal me liefhebben, wat een verschrikkelijke teringzooi!!!

Natuurlijk, wij zingen niet voor je niets:
"dit is mijn club...... wij kunnen winnen of verliezen..... "etc. etc.

Verliezen, okay, dat hoort bij de sport, maar genaaid worden en daardoor verliezen... dat is een andere zaak. En genaaid zijn wij.... Onmiddellijk na de 2 goals van ons, kreeg ik sms'ies van gasten die thuis zaten en vertelde dat het glaszuivere doelpunten waren.

Hoe gaat die reclame ook alweer? Zet een mannetje extra neer achter dat doel, dan heeft de arbitrage nog meer controle en meer zicht op de spelsituaties? Heeft iemand... echt ik meen het, IEMAND?? het ooit meegemaakt dat die 5e of 6e kerel ooit iets heeft toegevoegd aan het fluiten van de scheids?
De scheidsrechter kan het vaak niet 100% correct beoordelen, zo'n grensrechter kan zich vergissen... okay, maar je hebt die gozer ook nog op de doellijn?? ZIET DIE DAN NIETS?

Ik geef het arbitrale trio.. oh nee, het zijn er 6, vaak het voordeel van de twijfel. Ga er maar aanstaan; het voetbal is dusdanig ontwikkeld, zoveel sneller geworden etc. dat je niet alle details goed kan beoordelen.... maar wat doet de uefa?
Niet gebruik maken van monitoren in de goals, niet een referee call of hoe noem je dat, toestaan waarin men in 1 minuut een bepaalde situatie via een tv scherm kan terugkijken en dan alsnog de correcte beslissing nemen.
Nee...... GOOI ER NOG MAAR EEN BLINDE SLAAF BIJ OP DE ACHTERLIJN!
Blijf vooral op het pluche zitten, heren van de uefa! Trek je niets aan van de emoties van de echte supporters, laat alles maar lekker bij het oude!
Trek jezelf maar lekker af met je status daar in Bern... of waar dan ook!

Tsjonge zeg.. dit doet echt zeer! Ons team speelde naar zijn mogelijkheden.
Gehinderd door blessures, viel het mij nog mee. Al is het nu toch wel echt duidelijk dat Blind en Anita niet geschikt zijn voor dit soort wedstrijden. De sterkte van je elftal wordt bepaald door de kwaliteit van je bank. Dus..... laat daar ook echt kwaliteit op zitten; gasten die het niveau aankunnen als het moet.

Maar nogmaals, deze nederlaag lag echt niet alleen aan bovengenoemde. Je kan niet winnen van een stelletje debielen die fluiten c.q. vlaggen met stront in hun ogen.

Na afloop van de wedstrijd in Lyon, zeiden sommigen van ons nog op de tribune daar tegen elkaar:
"... wat staat iedereen nu te juichen hier?? Alsof wij de cup hebben gewonnen.Dit is gewoon een klote uitslag. Natuurlijk, als je verloren had was het gelijk over, maar die 0 - 0 was shit!"

Je weet dat wij gaan verliezen van Madrid, je weet dat Lyon ALLES!! zal doen om doelpunten te maken in Zagreb. Je weet dat Dynamo een zeer zwak team is. Wij wonnen niet voor niets in Zagreb met 2 vingers in de neus met 0 -2 om het in ons Mokum met 4 - 0 nog duidelijker te maken.
Is het dan verrassend dat Olympique met 1 - 7 daar wint? Die fransen wisten wat er op het spel stond, zij hebben alles eraan gedaan om genoeg goals te maken. Schei toch uit met die onzinnige beweringen van omkoping!
Denk je dat die fransen niet geleerd hebben van de streken van Bernard Tapie en de gevolgen die daaraan gekoppeld waren? Zij zijn misschien wel "un petit fou" maar ook niet zo gek!

Maar goed, dit blijft heel zuur! Echter.....

WIJ ZIJN EN BLIJVEN WEL AJAX!!!!

Komend weekend tegen rkc.... jezus... alleen zo'n zinnetje lezend, denk ik:
"lekker belangrijk. rkc uit Waalwijk....".
Toch maar even deze domper verwerken.

Jongens, dat is het lot waar wij allemaal bewust voor hebben gekozen. Het lot van een diehard voetbalsupporter zijn van een club!
En wat voor club!!!

Het is nog altijd ONS A.F.C.A.!!!
Uit ONS AMSTERDAM!!!

Volgende keer staan wij er weer; in Waalwijk, in de arena, in Verweggistan... maakt niet uit!

AJAX zit in onze ziel, hoort bij onze identiteit en niets... maar dan ook helemaal niets kan daar verandering inbrengen.

WIJ ZIJN AJAX!!!

En dat zijn en blijven wij met TROTS!! uitdragen...
In goede tijden..... maar ook in fucking slechte tijden!
Ik ga aan het werk, wat mot je anders in zo'n klote nacht?????

mzzl.
BenKie

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document