>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

In Memoriam: Sjakie Wolfs

geplaatst op: 14 Nov 2013
Al 5 jaar een gemis op onze velden. Rust zacht Sjakie!


Fotoverslag NEC-Ajax (0-3)

geplaatst op: 10 Nov 2013
De eerste uitoverwinning is een feit. In Nijmegen werd NEC opzij eenvoudig opzij gezet, het werd 0-3. Zou het misschien komen omdat we in ons vertrouwde thuistenue speelde ipv die verschrikkelijke grijs/roze uitshirts?
Siem komt langzaam aan weer terug bij het niveau van voor de klaplong en maakte 2 van de 3 doelpunten. Boilesen gleed na een goed actie van Siggie de 0-2 binnen…Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax-Celtic (1-0)

geplaatst op: 06 Nov 2013
Eindelijk 3 verdiende punten in de CL! Zwaar bevochten, ondersteund door fantastisch publiek! Eindelijk kwam Ajax als verdiende winnaar uit de wedstrijd, en dat biedt perspectief voor overwintering.
Om onze jongens aan te moedigen dit keer weer een megadoek. Welcome to Amsterdam voor onze Schotse vrienden. Het tweede tekstdoek werd door UEFA afgekeurd, maar dat ze genaaid zouden worden in Amsterdam stond vast!
En zo geschiedde….(Update 07-11 Foto's vanaf noord van de actie. Met dank aan Swingy© )
Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag incl bouwfoto's!

Fotoverslag Ajax - Vitesse (0-1)

geplaatst op: 03 Nov 2013
Voor de derde keer binnen een week reizen we weer naar de ArenA voor Ons Aller Ajax. Na de zeperd van vorige week (RKC) en de matige vertoning tegen de amateurs (ASWH) in de beker is vanavond Vitesse de tegenstander. Een topper in deze knotsgekke competitie en dus pakte we uit met een Tifo-actie.

Two passions, One Love
Graffiti writers don't die because these walls, trains, trams and subways don't lie

(03-11 Fotoverslag update met extra foto's van de actie )

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document