>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - RKC (0-0)

geplaatst op: 27 Oct 2013
Net bijgekomen van het tripje naar Glasgow wacht nr. 18 uit de competitie; RKC Waalwijk. En dan denk je dit kan wel eens een lekker avondje worden om aan het zelfvertrouwen te werken. Niets is minder waar. RKC kwam naar de hoofdstad voor een punt en ze gingen er nog mee weg ook.

Fotoverslag Celtic - Ajax (2-1) Deel 2

geplaatst op: 24 Oct 2013
Niet alleen per vliegtuig reisde SouthCrew naar Schotland, ook een deel reisde met de bus van De Meersche Helden mee. Een kort fotoverslag van deze trip in fotoverslag deel 2;

Fotoverslag Celtic - Ajax (2-1)

geplaatst op: 24 Oct 2013
Om plaats 2 in zicht te houden was de opdracht simpel, winnen van Celtic, en dan wel uit Ún thuis. Vol goede moed reisde bijna 3.000 Ajacieden richting Schotland om dit duel bij te wonen op celtic park. Ajax begon sterk aan de wedstrijd en leek het duel steeds meer in handen te krijgen, maar toch viel het doelpunt aan de verkeerde kant, celtic benutte fijneloos een strafschop vlak voor de rust. Na rust kroop Ajax, gesteund door een geweldig uitvak, langzaam uit zijn schulp, dit resulteerde in een grote kans voor Serero, maar hij wist deze kans niet te verzilveren. Ongeveer een minuut later vloog de bal er aan de andere kant in, een ongevaarlijk afstandsschot werd door Denswil getoucheerd en daardoor onhoudbaar voor Cillessen. Sch÷ne schoot Ajax in blessuretijd nog naar 2-1, maar dit doelpunt kwam te laat. De 2e plaats raakt uit zicht maar is nog niet onhaalbaar.

Foto's!

Fotoverslag Twente-Ajax (1-1)

geplaatst op: 20 Oct 2013
Jammer genoeg weer niet gewonnen in een uitwedstrijd dit seizoen. Ajax bleef steken op 1-1 waar het gezien de tweede helft zeker meer verdiend had.
Het uitvak was in topvorm, en was constant te horen! Mooi beeld met de vlaggen en de pyro, zo zien we het uitvak graag!Klik op lees verder voor het fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document