>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Jong Ajax - Sparta (2-1)

geplaatst op: 19 Nov 2013
De competitie ligt stil, (in verband met -onzinnige- vriendschappelijke interland verplichtingen) je verveelt je want ‘Ons Aller Ajax’ speelt niet en ineens bedenk je je…… ‘leipe shit ouwe’ ….. Jong-Ajax speelt vanmiddag thuis. En dan beginnen die wit-rood-witte bloedlichaampjes weer te kriebelen dus snel maar naar ons mooie sportcomplex De Toekomst. En dat dachten wij niet alleen, dat dachten er meerdere.

En dat steuntje hadden de jonkies van trainer Alfons Groenendijk nou net ff nodig want na zeven wedstrijden op rij verloren te hebben wist Jong-Ajax zondagmiddag weer eens een wedstrijd te winnen in de Jupiler-leaque. Het hooggeklasseerde Sparta uit 010 werd met 2-1 terug naar huis gestuurd.

Een eigen doelpunt van grabbelkeeper Khalid Sinouh en een hele fraaie treffer van Lesly de Sa waren verantwoordelijk voor deze belangrijke zege. En er was nog meer positief nieuws te melden; Lerin Duarte maakte na zijn blessure zijn rentree en speelde 55 minuten mee. (rijmt ook nog eens).
Ene Mario Bilate scoorde de eer voor de bezoekers.

Hier wat kiekjes:

South Crew aanbieding!!

geplaatst op: 16 Nov 2013
een pracht actie bij South Crew

Nu 2 shirts voor maar 25,-
of 1 shirt + sjaal voor maar 25,-

en geen verzendkosten!!
bestel snel via onze shop, leuk voor sinterklaas en de kerst!!In Memoriam: Sjakie Wolfs

geplaatst op: 14 Nov 2013
Al 5 jaar een gemis op onze velden. Rust zacht Sjakie!


Fotoverslag NEC-Ajax (0-3)

geplaatst op: 10 Nov 2013
De eerste uitoverwinning is een feit. In Nijmegen werd NEC opzij eenvoudig opzij gezet, het werd 0-3. Zou het misschien komen omdat we in ons vertrouwde thuistenue speelde ipv die verschrikkelijke grijs/roze uitshirts?
Siem komt langzaam aan weer terug bij het niveau van voor de klaplong en maakte 2 van de 3 doelpunten. Boilesen gleed na een goed actie van Siggie de 0-2 binnen…Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document