>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

INGEZONDEN: Tottenham Hotspur Ė Manchester United 01-12-2013

geplaatst op: 04 Dec 2013
INGEZONDEN:
Omdat we helaas weer niet naar Den haag mochten dit seizoen besloten we om maar weer een wedstrijdje van de Spurs te gaan bezoeken. Aangezien Manchester United de tegenstander was hadden we gelijk een mooie pot te pakken. Via de officiŽle Nederlandse Spurs fanclub “Amsterdam Spurs” werden de kaarten aangevraagd, zodat we met ruim 20 man richting Londen gingen.

Fotoverslag Ajax-Barcelona (2-1)

geplaatst op: 27 Nov 2013
Wat weinigen voor mogelijk hadden gehouden geschiedde gisteren in de Amsterdam Arena ; Ajax won zeer verdiend van Barcelona met 2-1!!!
In een ijzersterke eerste helft kwam Ajax op een 2-0 voorsprong, welke in de tweede helft met hartstocht verdedigd werd. Barca kwam weliswaar door een benutte pingel terug tot 2-1 en het werd daarna ook wel even billenknijpen, maar Ajax hield dapper stand.
Een fantastische voetbalavond die helaas werd overschaduwd door een ongeval op de tribunes, veel sterkte voor alle betrokkenen en familieleden!Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Heracles (3-0)

geplaatst op: 24 Nov 2013
Na onzinnige interlandverplichtingen waarmee we onze aanvoerder Siem de Jong en spits Sightorsson kwijt raakten wegens blessures was het weer tijd voor de vaderlandse competitie. Vanavond boekte Ajax een simpele en eenvoudige overwinning op Heracles. Vervanger Hoesen scoorde al na 2 minuten en een heerlijk avondje leek in de maak. Ajax domineerde maar daar bleef het bij. Vlak na rust scoorde Fischer de bevrijdende 2-0 nadat hij eerst 2 opgelegde 100% kansen had gemist. Man van de wedstrijd Davy Klaassen deed de deur op slot en zo kon Ajax rustig toewerken naar de kraker in de Kampioenen leaque tegen Barcalona.

Fotoverslag Jong Ajax - Sparta (2-1)

geplaatst op: 19 Nov 2013
De competitie ligt stil, (in verband met -onzinnige- vriendschappelijke interland verplichtingen) je verveelt je want ‘Ons Aller Ajax’ speelt niet en ineens bedenk je je…… ‘leipe shit ouwe’ ….. Jong-Ajax speelt vanmiddag thuis. En dan beginnen die wit-rood-witte bloedlichaampjes weer te kriebelen dus snel maar naar ons mooie sportcomplex De Toekomst. En dat dachten wij niet alleen, dat dachten er meerdere.

En dat steuntje hadden de jonkies van trainer Alfons Groenendijk nou net ff nodig want na zeven wedstrijden op rij verloren te hebben wist Jong-Ajax zondagmiddag weer eens een wedstrijd te winnen in de Jupiler-leaque. Het hooggeklasseerde Sparta uit 010 werd met 2-1 terug naar huis gestuurd.

Een eigen doelpunt van grabbelkeeper Khalid Sinouh en een hele fraaie treffer van Lesly de Sa waren verantwoordelijk voor deze belangrijke zege. En er was nog meer positief nieuws te melden; Lerin Duarte maakte na zijn blessure zijn rentree en speelde 55 minuten mee. (rijmt ook nog eens).
Ene Mario Bilate scoorde de eer voor de bezoekers.

Hier wat kiekjes:

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document