>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Meersche Helden #31

geplaatst op: 07 Dec 2013

INGEZONDEN: Tottenham Hotspur Ė Manchester United 01-12-2013

geplaatst op: 04 Dec 2013
INGEZONDEN:
Omdat we helaas weer niet naar Den haag mochten dit seizoen besloten we om maar weer een wedstrijdje van de Spurs te gaan bezoeken. Aangezien Manchester United de tegenstander was hadden we gelijk een mooie pot te pakken. Via de officiŽle Nederlandse Spurs fanclub “Amsterdam Spurs” werden de kaarten aangevraagd, zodat we met ruim 20 man richting Londen gingen.

Fotoverslag Ajax-Barcelona (2-1)

geplaatst op: 27 Nov 2013
Wat weinigen voor mogelijk hadden gehouden geschiedde gisteren in de Amsterdam Arena ; Ajax won zeer verdiend van Barcelona met 2-1!!!
In een ijzersterke eerste helft kwam Ajax op een 2-0 voorsprong, welke in de tweede helft met hartstocht verdedigd werd. Barca kwam weliswaar door een benutte pingel terug tot 2-1 en het werd daarna ook wel even billenknijpen, maar Ajax hield dapper stand.
Een fantastische voetbalavond die helaas werd overschaduwd door een ongeval op de tribunes, veel sterkte voor alle betrokkenen en familieleden!Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Heracles (3-0)

geplaatst op: 24 Nov 2013
Na onzinnige interlandverplichtingen waarmee we onze aanvoerder Siem de Jong en spits Sightorsson kwijt raakten wegens blessures was het weer tijd voor de vaderlandse competitie. Vanavond boekte Ajax een simpele en eenvoudige overwinning op Heracles. Vervanger Hoesen scoorde al na 2 minuten en een heerlijk avondje leek in de maak. Ajax domineerde maar daar bleef het bij. Vlak na rust scoorde Fischer de bevrijdende 2-0 nadat hij eerst 2 opgelegde 100% kansen had gemist. Man van de wedstrijd Davy Klaassen deed de deur op slot en zo kon Ajax rustig toewerken naar de kraker in de Kampioenen leaque tegen Barcalona.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document