>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Voordracht lidmaatschap Henri van der Aat…

geplaatst op: 27 Aug 2013
Nadat dit nieuws hier afgelopen zaterdag al werd aangehaald in de column van Jimmy Hill, werd maandagavond bij VI tv ook gesproken over het aanstaande Ajax lidmaatschap van Henri van der Aat. Diverse mensen vroegen/vragen zich af of het hier om een slechte grap gaat, maar het is echter gewoon de harde werkelijkheid. Voor ons is een voordracht van deze man volstrekt onacceptabel.

Wij vragen ons af op basis van welke criteria hij voorgedragen is. Graag brengen wij in herinnering
dat Henri de man is die bijvoorbeeld:

In het proces van Ajax tegen Cruijff aan de kant stond van de personen die tegen het huidige beleid zijn;
Verantwoordelijk was voor de totale mislukking genoemd Ajax Experience;
Tegen het belang van Ajax en de jeugdopleiding in,niet van plan was langer in Geneve te blijven, maar voortijdig een belangrijk overleg
verliet;
Een loting met wéér Real Madrid geweldig noemde voor de supporters;
Met geld dat bespaard werd op de Toekomst, de levensader van Ajax, het niet serieus te nemen vrouwenvoetbal introduceerde;
Meneer Schoevaart schoffeerde;
Als commercieel directeur geen enkele sponsor wist binnen te halen;
Een bevriende vastgoedfiguur aan een peperduur 10 jarig huurcontract hielp voor het onderbrengen van faalproject Ajax Experience in één van diens veel te dure panden;
Stelselmatig toegangskaarten duurder maakte;
Een zeer moeizame tot slechte relatie met supporters onderhield, wat zelfs leidde tot het opzeggen van het vertrouwen in hem door één van de belangrijkste supportersverenigingen: AFCA sc.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze man heeft aangetoond compleet incompetent te zijn en te handelen tegen elk belang van de club en het huidige beleid. Waarom dan hem belonen met een eervol lidmaatschap? Natuurlijk worden er meer mensen voorgedragen, waaronder diverse waarover supporters tevreden kunnen zijn. Maar het lidmaatschap van Henri vd Aat komt over als een klap in het gezicht van ieder die achter de fluwelen revolutie staat.

Met het oog op de geloofwaardigheid van de bestuursraad als leidend bestuurlijk orgaan van Ajax, lijkt het ons met betrekking tot de voordracht van Henri vd Aat niet meer dan logisch dat deze dwaling teniet gedaan wordt en dat deze voordracht teruggedraaid wordt.

Fotoverslag Heerenveen - Ajax

geplaatst op: 24 Aug 2013
Vrijdagavond, 23 augustus.. Ajax speelt vandaag uit in H'veen, dat staat meestal garant voor een spektakel met veel doelpunten.

Het uitvak stroomde na de aftrap nog langzaam vol, met dank aan de combi regeling hebben velen Ajacieden het begin moeten missen, waarin Ajax de bovenliggende partij was en verdiend op 0-1 en niet veel later op 0-2 kwam. Zowel op het veld als op de tribune waren we volledig in de overhand, totdat de verdediging besloot om even een tukkie te gaan doen op het veld.. H'veen kwam door onoplettendheid bij Ajax op 1-2 en niet veel later zelfs op 2-2, Hoe dan??!!
En alsof dit nog niet genoeg was kon H'veen ook vrij simpel de 3-2 binnen schuiven, en dat allemaal voor rust..
Ajax drong de 2e helft steeds meer aan, gesteund door het wit rood witte uitvak, en dit resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker van Eriksen, helaas bleef het bij 3-3.

Wederom onnodig puntverlies, laten we de inhaalrace maar vast beginnen.


...Foto's!

Fotoverslag Ajax - Kakkerlakken

geplaatst op: 18 Aug 2013
Dé klassieker stond dit jaar al in speelronde 3 op het programma. Voor 010 al een vrij cruciaal duel na 2 nederlagen op rij, maar ach, ze winnen NOOIT van de joden! Dus ook vandaag niet, Foto's!

Fotoverslag training voor Ajax - 010

geplaatst op: 17 Aug 2013
Een korte impressie van de training van vandaag, in de aanloop naar de klassieker, Ajax - kakkerlakken!!


 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document