>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Cambuur - Ajax (1-2)

geplaatst op: 15 Dec 2013
Hoe herpakte Ajax zich van de uitschakeling in de Champions league?
Nou.. niet zo best. Het spel op het kunstgras in Leeuwarden was niet om over naar huis te schrijven, de eerste kans leverde wel gelijk de 0-1 op.
Nadat Cambuur een late gelijkmaker wist te maken, ging Ajax weer opzoek naar een goal, Davy Klaassen had in Milaan nog een beetje pech, waar de omhaal in de laatste minuut naast de goal verdween, werkte hij vandaag de rebound na een schot van Daley Blind tegen de touwen, 3 punten!
Dat is wat telt, de rest vergeten we.

Foto's!

Fotoverslag AC Milan - Ajax (0-0)

geplaatst op: 15 Dec 2013
Na de overwinning op Barcelona geloofde iedere Ajacied erin, dit jaar gaan we de volgende ronde halen, winnen bij het slecht draaiende Milan moest toch te doen zijn. Geen omkoop praktijken konden ons in de weg zitten, geen Franse maffioso die nog invloed uit kon oefenen.. we hebben het in eigen hand!
Gesteund door ongeveer 3.000 Ajacieden reisde we vol goede moed naar Milaan, Italia.
Ook het wedstrijdverloop leek gunstig uit te pakken, Ajax creŽerde kansen, het uitvak zag de bal van Poulsen al in het netje vliegen, maar het liep even anders. Na de rode kaart voor montolivo wist Ajax even niet hoe ze het aan moesten pakken, maar na rust zag het er allemaal weer goed uit, helaas wist het ene doelpunt niet te vallen en zijn we veroordeeld tot het spelen van Europa League, laten we dat cupje dan maar even meepakken!

Foto's!

Fotoverslag Ajax - NAC (4-0)

geplaatst op: 08 Dec 2013
Zaterdagavond (=KUT), 7 december 2013, Para CBS, Avondje NAC, Davy Klaassen. Mooie ingrediŽnten voor een gedenkwaardige avond.

Op prachtige wijze werd Para herdacht met vuurwerk en fakkels.
Para die ons 10 jaar geleden is ontvallen. Para CBS!!!
Ook werd er stil gestaan bij het overlijden van Nelson Mandela.

Wat betreft de wedstrijd; Ajax was oppermachtig. Het doel was om met simpel voetbal en effectiviteit de tegenstander te elimineren en zonder blessures de eindstreep te halen. zodat we met een fitte selectie naar Milaan kunnen afreizen. Klaassen werd de man van de avond met een zuivere hattrick en met een mooie intikker van Bojan werd het zielige NAC opzij gezet.


Para 07/12/2003-07/12/2013

geplaatst op: 07 Dec 2013
07/12/2003 - 07/12/2013
Het is vandaag alweer 10 jaar geleden dat Para ons is ontvallen...
RIP PAR CBS!Klik hier voor de condoleancepagina

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document