>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

A.S. zaterdag 11 januari 4e Bobby Haarms Toernooi

geplaatst op: 07 Jan 2014

2e fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2) vanaf veld

geplaatst op: 23 Dec 2013
Omdat de ontlading na Roda JC - Ajax (1-2) zo groot was nog een tweede fotoverslag van deze wedstrijd. Dit keer met foto's vanaf het veld.
Met dank aan Jax……Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2)

geplaatst op: 22 Dec 2013
De laatste wedstrijd voor de winterstop, Roda - Ajax. Aangezien jong chelsea gisteren punten had laten liggen in almelo was de inzet voor vandaag het 'winterkampioenschap'. Gesteund door een vol uitvak dat de reis naar limburg had getrotseerd ging Ajax goed van start, creŽerde het aardig wat kansen maar kwam het toch op achterstand, een goede kopbal uit een corner.
Ajax ging op zoek naar de aansluitingstreffer en hier had het wederom weer veel kansen voor, maar hij viel maar niet. Zouden we dan weer op het zelfde scenario als vorig jaar afsteven?
Jairo Riedewald mocht van Frankie zijn competitie debuut maken, debutanten bij Ajax doen vaak leuke dingen, scoren! Zo ook de 17 jarige Riedewald.
Nadat die het uitvak in de 88e minuut in extase had gebracht, werd daar een paar minuten later een schepje bovenop gedaan, Veltman kopte de corner van Schone door en daar stond die weer, Jairo Riedewald, en tikte koeltjes de 1-2 langs de doelman... het uitvak ging uit zijn dak!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettig nieuwjaar, we zien elkaar weer in 2014!

Foto's!

Fotoverslag Ijsselmeervogels - Ajax (0-3) KNVB Beker

geplaatst op: 20 Dec 2013
Donderdagavond, Bekerwedstrijd tegen Ijsselmeervogels …. zo kom je nog eens ergens. Sommigen vertrokken al wat vroeger richting Spakenburg om eens rond te neuzen, anderen kwamen pas in de avonduurtjes.
Het was gezellig, leuk sportpark en ook nog een makkelijk voetbalavondje ; wat wil een supporter nog meer?
Er werd eenvoudig gewonnen met 0-3 en dus op naar de kwartfinale waar we alweer een amateur ploeg hebben geloot. Na ASWH en Ijsselmeervogels krijgen we nu te maken met de bekende amateurs uit Rotjeknor, we hebben er zin in.Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document