>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - PSV (1-0)

geplaatst op: 19 Jan 2014
Het is zondag, 19 januari 2014, de eerste wedstrijd na de winterstop, en direct een topper, tenminste op papier dan. AJAX-PSV. Ajax Winterkampioen, PSV onderaan in het linkerrijtje. Maar eigenlijk was dit meer een wedstrijd van wraak, wraak op de 4-0 nederlaag in Eindhoven, wraak op de boeren omdat wij destijds niet daarheen mochten van de boerenmeester. En wraak werd het. Een zeer verdiende 1-0 overwinning door een mooie goal van Sigi. En de boeren .... die zakken nu nog verder af en weer geen titel voor de lampjes ........

A.S. zaterdag 11 januari 4e Bobby Haarms Toernooi

geplaatst op: 07 Jan 2014

2e fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2) vanaf veld

geplaatst op: 23 Dec 2013
Omdat de ontlading na Roda JC - Ajax (1-2) zo groot was nog een tweede fotoverslag van deze wedstrijd. Dit keer met foto's vanaf het veld.
Met dank aan Jax……Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2)

geplaatst op: 22 Dec 2013
De laatste wedstrijd voor de winterstop, Roda - Ajax. Aangezien jong chelsea gisteren punten had laten liggen in almelo was de inzet voor vandaag het 'winterkampioenschap'. Gesteund door een vol uitvak dat de reis naar limburg had getrotseerd ging Ajax goed van start, creŽerde het aardig wat kansen maar kwam het toch op achterstand, een goede kopbal uit een corner.
Ajax ging op zoek naar de aansluitingstreffer en hier had het wederom weer veel kansen voor, maar hij viel maar niet. Zouden we dan weer op het zelfde scenario als vorig jaar afsteven?
Jairo Riedewald mocht van Frankie zijn competitie debuut maken, debutanten bij Ajax doen vaak leuke dingen, scoren! Zo ook de 17 jarige Riedewald.
Nadat die het uitvak in de 88e minuut in extase had gebracht, werd daar een paar minuten later een schepje bovenop gedaan, Veltman kopte de corner van Schone door en daar stond die weer, Jairo Riedewald, en tikte koeltjes de 1-2 langs de doelman... het uitvak ging uit zijn dak!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een prettig nieuwjaar, we zien elkaar weer in 2014!

Foto's!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document