>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax-FC Groningen (2-1)

geplaatst op: 06 Feb 2014
Als een ware kampioen zegevierde Ajax vanavond in de Amsterdam ArenA. FC Groningen werd met veel pijn en moeite opzij gezet. Pas in de 83ste minuut maakte Siggie de bevrijdende 2-1. De wedstrijd was gewoon slecht te noemen, maar in de strijd om het kampioenschap zijn 3 dure punten binnengesleept. Al moeten we zeggen dat het komende weken qua spel wel de betere kant op moet gaan, want het is het aangluren momenteel niet waard.We hebben weer wat plaatjes geschoten , klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (1-1)

geplaatst op: 02 Feb 2014
Vanochtend stond het altijd lastige Utrecht uit op het programma voor onze Godenzonen. Sinds 2009 niet meer gewonnen, maar met de wetenschap dat de kakkies gelijk gespeeld hadden tegen fietstas gingen we vol goede moed naar de Domstad.
Zoals altijd werden we hartelijk ontvangen door de plaatselijke boefjes en zat de sfeer er weer prima in.
Daley Blind zorgde met een prima doelpunt voor de 0-1, maar nog in de eerste helft kwam Utreg op gelijke hoogte. De tweede helft was Ajax weliswaar de bovenliggende partij, tot echt hoogstaand voetbal kwam het niet en zo kwam Ajax na 90 minuten niet verder dan een 1-1 gelijkspel.Voor het volledige fotoverslag klik op lees verder …

Fotoverslag Go Ahead Eagles - Ajax (0-1)

geplaatst op: 27 Jan 2014
We kunnen winnen of verliezen .....maar deze overwinning is wel heel lekker. Vooral als je de wedstrijd ingaat met de gedachten dat 010 de avond ervoor heeft verloren van Den Haag en dat Vitesse punten heeft laten liggen in hun derby. En dan nog winnen ondanks dat je matig speelt. Dat is het geluk van een kampioen. Het resultaat; 2 punten los!! WIJ STAAN BOVENAAN!!

Dankzij een "Schöne" goal in de 70 ste minuut van Lasse bezorgde hij ons de belangrijke 3 punten in het altijd sfeervolle stadionnetje aan de Vetkampstraat.

Fotoverslag Ajax - 010 ( KNVB Beker )

geplaatst op: 22 Jan 2014
De enige klassieker van Nederland stond weer op de planning, ditmaal in de kwartfinale van de knvb beker.
Helaas nog steeds zonder uit supporters.. helaas.. want we gunnen het hun van harte om de vernedering eens met eigen ogen te komen aanschouwen.
Ajax opende wat moeizaam aan de wedstrijd, kwam op 0-1 achterstand maar dit werd nog voor rust rechtgetrokken door Fischer, na een prima bal van Daley Blind, voor ons wederom de man of the match.
Na rust werd orde op zaken gesteld door Bojan (2-1) en in de blessuretijd werd het zelfs nog 3-1 door Serero.

Ajax gaat door naar de halve finale en zal daarin aantreden tegen az in alkmaar.
Foto's!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document