>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Busreis DMH & STHCRW Fuseren

geplaatst op: 20 Jan 2014
Onze busreis naar Salzburg gaat NIET door!!!
We hebben in overleg met De Meersche Helden besloten te fuseren en onder hun naam de bussen te laten rijden. In de loop van de avond zal er door de DMH een extra bus online worden gezet die je direct op hun website kunt boeken.

Iedereen die zich al heeft aangemeld krijgt deze avond nog een e-mail, voor mensen die nog geen vervoer hebben en zich nog graag bij ons wilden aanmelden verwijzen we door naar:
http://www.demeerschehelden.nl/webshop/index.php?action=article&aid=75&group_id=12&lang=NL#sthash.wOfLV4gt.dpbs/webshop/index.php

Fotoverslag Ajax - PSV (1-0)

geplaatst op: 19 Jan 2014
Het is zondag, 19 januari 2014, de eerste wedstrijd na de winterstop, en direct een topper, tenminste op papier dan. AJAX-PSV. Ajax Winterkampioen, PSV onderaan in het linkerrijtje. Maar eigenlijk was dit meer een wedstrijd van wraak, wraak op de 4-0 nederlaag in Eindhoven, wraak op de boeren omdat wij destijds niet daarheen mochten van de boerenmeester. En wraak werd het. Een zeer verdiende 1-0 overwinning door een mooie goal van Sigi. En de boeren .... die zakken nu nog verder af en weer geen titel voor de lampjes ........

A.S. zaterdag 11 januari 4e Bobby Haarms Toernooi

geplaatst op: 07 Jan 2014

2e fotoverslag Roda JC - Ajax (1-2) vanaf veld

geplaatst op: 23 Dec 2013
Omdat de ontlading na Roda JC - Ajax (1-2) zo groot was nog een tweede fotoverslag van deze wedstrijd. Dit keer met foto's vanaf het veld.
Met dank aan Jax……Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document