>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Koop a.s zondag De Meersche Helden!

geplaatst op: 11 Feb 2014
Aanstaande zondag bij de wedstrijd Ajax - Heerenveen gaat uitgave 32 van De Meersche Helden in de verkoop!

Enkele onderwerpen in dit exemplaar:
F-Side: Straf UEFA
AFCAsupp: Verslag algemene leden vergadering
Ajaxlife: Ajax achterna; niet vanzelfsprekend
Ajax Heldinnen: Interview Claudia v.d. Heiligenberg
STH-CRW: Nucleaire top
DGOT: Werner schaaphok
VAK410: 13 Jaar VAK410
NUA - Steun ons.

En ditmaal een interview met good old Any van der Meyde!!
Kopen dus!

Fotoverslag pec - Ajax (1-1)

geplaatst op: 10 Feb 2014
Hier is die dan, het fotoverslag van pec - Ajax, iets later dan jullie van ons gewend zijn, maar wij zijn ook andere dingen van onze spelers gewend. Wederom laten we dé kans liggen om onze concurrenten het nakijken te geven, en wederom was het spel niet erg om over 'naar huis te schrijven'.
De wedstrijd begon nog goed, Ajax kwam snel op 0-1 door Davy Klaassen, het liet vervolgens weer een aantal goede kansen onbenut om vervolgens knullig de gelijkmaker cadeau te doen, de tweede helft hoeven we niks meer over te vertellen. Maar zoals Bob het al zei, every little thing.... dus we blijven met z'n allen strijden voor de 4e titel op rij!

Foto's!

Fotoverslag Ajax-FC Groningen (2-1)

geplaatst op: 06 Feb 2014
Als een ware kampioen zegevierde Ajax vanavond in de Amsterdam ArenA. FC Groningen werd met veel pijn en moeite opzij gezet. Pas in de 83ste minuut maakte Siggie de bevrijdende 2-1. De wedstrijd was gewoon slecht te noemen, maar in de strijd om het kampioenschap zijn 3 dure punten binnengesleept. Al moeten we zeggen dat het komende weken qua spel wel de betere kant op moet gaan, want het is het aangluren momenteel niet waard.We hebben weer wat plaatjes geschoten , klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

Fotoverslag FC Utrecht - Ajax (1-1)

geplaatst op: 02 Feb 2014
Vanochtend stond het altijd lastige Utrecht uit op het programma voor onze Godenzonen. Sinds 2009 niet meer gewonnen, maar met de wetenschap dat de kakkies gelijk gespeeld hadden tegen fietstas gingen we vol goede moed naar de Domstad.
Zoals altijd werden we hartelijk ontvangen door de plaatselijke boefjes en zat de sfeer er weer prima in.
Daley Blind zorgde met een prima doelpunt voor de 0-1, maar nog in de eerste helft kwam Utreg op gelijke hoogte. De tweede helft was Ajax weliswaar de bovenliggende partij, tot echt hoogstaand voetbal kwam het niet en zo kwam Ajax na 90 minuten niet verder dan een 1-1 gelijkspel.Voor het volledige fotoverslag klik op lees verder …

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document