>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - Heerenveen (3-0)

geplaatst op: 17 Feb 2014
"Geef Ajax zijn gezicht terug" Dat was de actie bij de wedstrijd Ajax-Heerenveen. Al weken en maanden lang was deze wedstrijd uitgekozen om maar weer eens daadkracht bij te zetten om het klassieke oude Ajax-logo terug te krijgen. Er werd geflyerd, beplakt en een mooie tifo actie op zuid. Maar we zijn er nog niet, we zijn pas net begonnen.

Maar goed ook werd er gevoetbald en San Marco kwam met zijn friese ploegje op bezoek. Het eerste half uur werd er door Ajax redelijk goed gevoetbald. Daarna viel het spel terug maar ondanks dat won Ajax verdiend met 3-0 van de friezen door een hattrick van wie anders dan Lasse Schne.18-02 Fotoverslag update ( extra foto's actie met dank aan Swingy ! )

Klik hier ons fotoverslag;

Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

geplaatst op: 14 Feb 2014
Wat een paar postertjes al niet teweeg kunnen brengen. Social media zijn ontploft; meer dan 12.000 Ajacieden hebben inmiddels de facebookpagina www.facebook.com/ajaxlogo geliked. Een ongekend aantal hits kregen we op de geactualiseerde website www.ajaxlogo.nl te verwerken en ook op ons twitteraccount www.twitter.com/ajaxlogo loopt het storm.

Natuurlijk zijn een paar posters en accounts op social media niet voldoende voor de terugkeer van het klassieke logo. Daarom is er in de afgelopen maanden keihard gewerkt door de werkgroep ‘Klassieke Logo’ om deze terugkeer zo goed mogelijk voor te bereiden. Vanuit de vorige actie, negen jaar geleden alweer, hebben we meegenomen dat de terugkeer van het klassieke logo geen gelopen zaak is. Vraag een gemiddelde Ajacied niet waarom, maar de herinvoering van het klassieke logo stuit nog steeds op behoorlijk wat weerstand binnen de vereniging.

Onze grootste uitdaging is het overtuigen van de Bestuursraad en leden van Ajax om het klassieke logo weer in te voeren. Vanuit de fluwelen revolutie nemen wij echter mee dat de supporters, zolang zij maar n front vormen, een beslissende stem kunnen hebben in dit soort belangrijke zaken. Daarom roepen wij elke Ajacied om zich uit te spreken voor terugkeer van het klassieke logo en de komende maanden zich in te zetten voor deze terugkeer.

Ouwe, we missen je!

Werkgroep ‘Klassieke Logo’

Geef Ajax z'n gezicht terug!

geplaatst op: 12 Feb 2014

Koop a.s zondag De Meersche Helden!

geplaatst op: 11 Feb 2014
Aanstaande zondag bij de wedstrijd Ajax - Heerenveen gaat uitgave 32 van De Meersche Helden in de verkoop!

Enkele onderwerpen in dit exemplaar:
F-Side: Straf UEFA
AFCAsupp: Verslag algemene leden vergadering
Ajaxlife: Ajax achterna; niet vanzelfsprekend
Ajax Heldinnen: Interview Claudia v.d. Heiligenberg
STH-CRW: Nucleaire top
DGOT: Werner schaaphok
VAK410: 13 Jaar VAK410
NUA - Steun ons.

En ditmaal een interview met good old Any van der Meyde!!
Kopen dus!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document