>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Go Ahead Eagles - Ajax (0-1)

geplaatst op: 27 Jan 2014
We kunnen winnen of verliezen .....maar deze overwinning is wel heel lekker. Vooral als je de wedstrijd ingaat met de gedachten dat 010 de avond ervoor heeft verloren van Den Haag en dat Vitesse punten heeft laten liggen in hun derby. En dan nog winnen ondanks dat je matig speelt. Dat is het geluk van een kampioen. Het resultaat; 2 punten los!! WIJ STAAN BOVENAAN!!

Dankzij een "Schöne" goal in de 70 ste minuut van Lasse bezorgde hij ons de belangrijke 3 punten in het altijd sfeervolle stadionnetje aan de Vetkampstraat.

Fotoverslag Ajax - 010 ( KNVB Beker )

geplaatst op: 22 Jan 2014
De enige klassieker van Nederland stond weer op de planning, ditmaal in de kwartfinale van de knvb beker.
Helaas nog steeds zonder uit supporters.. helaas.. want we gunnen het hun van harte om de vernedering eens met eigen ogen te komen aanschouwen.
Ajax opende wat moeizaam aan de wedstrijd, kwam op 0-1 achterstand maar dit werd nog voor rust rechtgetrokken door Fischer, na een prima bal van Daley Blind, voor ons wederom de man of the match.
Na rust werd orde op zaken gesteld door Bojan (2-1) en in de blessuretijd werd het zelfs nog 3-1 door Serero.

Ajax gaat door naar de halve finale en zal daarin aantreden tegen az in alkmaar.
Foto's!

Busreis DMH & STHCRW Fuseren

geplaatst op: 20 Jan 2014
Onze busreis naar Salzburg gaat NIET door!!!
We hebben in overleg met De Meersche Helden besloten te fuseren en onder hun naam de bussen te laten rijden. In de loop van de avond zal er door de DMH een extra bus online worden gezet die je direct op hun website kunt boeken.

Iedereen die zich al heeft aangemeld krijgt deze avond nog een e-mail, voor mensen die nog geen vervoer hebben en zich nog graag bij ons wilden aanmelden verwijzen we door naar:
http://www.demeerschehelden.nl/webshop/index.php?action=article&aid=75&group_id=12&lang=NL#sthash.wOfLV4gt.dpbs/webshop/index.php

Fotoverslag Ajax - PSV (1-0)

geplaatst op: 19 Jan 2014
Het is zondag, 19 januari 2014, de eerste wedstrijd na de winterstop, en direct een topper, tenminste op papier dan. AJAX-PSV. Ajax Winterkampioen, PSV onderaan in het linkerrijtje. Maar eigenlijk was dit meer een wedstrijd van wraak, wraak op de 4-0 nederlaag in Eindhoven, wraak op de boeren omdat wij destijds niet daarheen mochten van de boerenmeester. En wraak werd het. Een zeer verdiende 1-0 overwinning door een mooie goal van Sigi. En de boeren .... die zakken nu nog verder af en weer geen titel voor de lampjes ........

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document