>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

SouthCrew in Salzburg

geplaatst op: 01 Mar 2014
Een fotoverslag van SthCrw in Salzburg;klik op lees verder voor meer foto's.

Fotoverslag Salzburg - Ajax (3-1)

geplaatst op: 01 Mar 2014
Een week later na het verlies in Amsterdam van een kutclubje uit Oostenrijk gingen we vol goeie moed richtung Salzburg. Het zou toch maar eens kunnen gebeuren dat we daar winnen en zomaar door zouden kunnen gaan. Maar bij het zien van de opstelling wisten we eigenlijk al genoeg. Ajax startte met Denswill en Van der Hoorn en spaarde zich dus eigenlijk voor de klassieker aanstaande zondag. Met 0-0 werd verbaasd de rust gehaald. Maar na rust was het gedaan. Fuck Red Bull liep uit naar 3-0 en Davy Klaasen zorgden nog voor de enige ere treffer. Snel vergeten en op naar de Kakkerlakken.Klik op lees meer voor ons fotoverslag.

Fotoverslag Ajax - AZ (4-0)

geplaatst op: 23 Feb 2014
Drie dagen na de (terechte) nederlaag tegen Salzburg stond AZ thuis op het program. Niet echt een gemakkelijke tegenstander om deze smakeloze nederlaag weg te poetsen. Dat zou je denken. Ook az speelde midweeks europees en won in TsjechiŽ in de laatste minuut. Maar wij zijn Ajax en dus vol goeie moed en trouw reizen we weer af richting stadion en hopen dat Salzburg nog wat blikjes redbull heeft achter gelaten. Daar leek het verdacht veel op en Ajax startte voortvarend. Binnen 4 minuten lag het balletje al in het netje. Wie anders als onze captain Siem schoot snoeihard binnen op aangeven van Van Rhijn. Ajax drukte door en had bij rust al zeker met 6-0 voor kunnen staan. Vijf 100% kansen werden om zeep geholpen. Na rust ging Ajax door waar het de eerste helft mee gestopt was; aanvallend voetballen. dat resulteerde in een fraaie 2-0 van Duarte. Nog geen 5 minuten later was het debutant Kishna die met een wonderschoon doelpunt de 3-0 op het bord zette. Zoals debutanten dat bij Ajax horen te doen. En het toetje kwam weer van Duarte. Deze mocht er ook wel zijn en zo speelde Ajax het kansloze AZ van de mat.Klik op lees verder voor ons fotoverslag;

Fotoverslag Ajax - Salzburg (0-3)

geplaatst op: 21 Feb 2014
De term offday hadden we al een poos niet meer gehoord rondom de ArenA, althans , niet in deze mate. Maar doen we daar de sterk spelende tegenstander van vandaag mee tekort? een club die zijn ziel verkocht aan een energie drankje? Ajax speelde laf en zonder inzet, kwam niet onder de druk van de gasten vandaan, die weliswaar bijna de gehele wedstrijd met meerdere spelers druk op de bal zette, en om het compleet te maken kregen we ook nog een wereld doelpunt om de oren geschoten, zo ongeveer vanaf de middenlijn. Ajax wist geen vuist te creŽren en kwam pas in de laatste minuten van de wedstrijd tot een echte 'kans'.

Aanstaande zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de race om het kampioenschap, thuis moeten de kaaskoppen uit alkmaar verslagen worden, dus een avond zoals gister moeten we snel vergeten, en we gaan weer met z'n allen staan, staan achter de club waar wij zo trots op zijn.

Foto's.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document