>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - Salzburg (0-3)

geplaatst op: 21 Feb 2014
De term offday hadden we al een poos niet meer gehoord rondom de ArenA, althans , niet in deze mate. Maar doen we daar de sterk spelende tegenstander van vandaag mee tekort? een club die zijn ziel verkocht aan een energie drankje? Ajax speelde laf en zonder inzet, kwam niet onder de druk van de gasten vandaan, die weliswaar bijna de gehele wedstrijd met meerdere spelers druk op de bal zette, en om het compleet te maken kregen we ook nog een wereld doelpunt om de oren geschoten, zo ongeveer vanaf de middenlijn. Ajax wist geen vuist te creren en kwam pas in de laatste minuten van de wedstrijd tot een echte 'kans'.

Aanstaande zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de race om het kampioenschap, thuis moeten de kaaskoppen uit alkmaar verslagen worden, dus een avond zoals gister moeten we snel vergeten, en we gaan weer met z'n allen staan, staan achter de club waar wij zo trots op zijn.

Foto's.

Fotoverslag Ajax - Heerenveen (3-0)

geplaatst op: 17 Feb 2014
"Geef Ajax zijn gezicht terug" Dat was de actie bij de wedstrijd Ajax-Heerenveen. Al weken en maanden lang was deze wedstrijd uitgekozen om maar weer eens daadkracht bij te zetten om het klassieke oude Ajax-logo terug te krijgen. Er werd geflyerd, beplakt en een mooie tifo actie op zuid. Maar we zijn er nog niet, we zijn pas net begonnen.

Maar goed ook werd er gevoetbald en San Marco kwam met zijn friese ploegje op bezoek. Het eerste half uur werd er door Ajax redelijk goed gevoetbald. Daarna viel het spel terug maar ondanks dat won Ajax verdiend met 3-0 van de friezen door een hattrick van wie anders dan Lasse Schne.18-02 Fotoverslag update ( extra foto's actie met dank aan Swingy ! )

Klik hier ons fotoverslag;

Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

geplaatst op: 14 Feb 2014
Wat een paar postertjes al niet teweeg kunnen brengen. Social media zijn ontploft; meer dan 12.000 Ajacieden hebben inmiddels de facebookpagina www.facebook.com/ajaxlogo geliked. Een ongekend aantal hits kregen we op de geactualiseerde website www.ajaxlogo.nl te verwerken en ook op ons twitteraccount www.twitter.com/ajaxlogo loopt het storm.

Natuurlijk zijn een paar posters en accounts op social media niet voldoende voor de terugkeer van het klassieke logo. Daarom is er in de afgelopen maanden keihard gewerkt door de werkgroep ‘Klassieke Logo’ om deze terugkeer zo goed mogelijk voor te bereiden. Vanuit de vorige actie, negen jaar geleden alweer, hebben we meegenomen dat de terugkeer van het klassieke logo geen gelopen zaak is. Vraag een gemiddelde Ajacied niet waarom, maar de herinvoering van het klassieke logo stuit nog steeds op behoorlijk wat weerstand binnen de vereniging.

Onze grootste uitdaging is het overtuigen van de Bestuursraad en leden van Ajax om het klassieke logo weer in te voeren. Vanuit de fluwelen revolutie nemen wij echter mee dat de supporters, zolang zij maar n front vormen, een beslissende stem kunnen hebben in dit soort belangrijke zaken. Daarom roepen wij elke Ajacied om zich uit te spreken voor terugkeer van het klassieke logo en de komende maanden zich in te zetten voor deze terugkeer.

Ouwe, we missen je!

Werkgroep ‘Klassieke Logo’

Geef Ajax z'n gezicht terug!

geplaatst op: 12 Feb 2014

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document