>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag RKC-Ajax (0-2)

geplaatst op: 03 Apr 2014
Gisterenavond zijn we weer een stapje dichterbij de 33ste landstitel gekomen. De uitwedstrijd in Wolluk bij RKC werd eenvoudig met 0-2 gewonnen. De aanwezigheid van 3 spelers in het uitvak en een lekkere intro de eerste helft met AMSTERDAM bandieri's en veel vlaggen in het vak waren de kleine hoogtepunten van deze wedstrijd.Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - FC Twente (3-0)

geplaatst op: 30 Mar 2014
Kampioensschaal nr. 33 mogen we na vanmiddag toch wel bijna bijschrijven op onze palmares. Met 3-0 werd vandaag onze directe concurrent terug richting Duitsland gestuurd. Alleen de vraag rest nog; Wanneer krijgen we die schaal??? Volgende week uit bij Vitesse of die week erop thuis tegen ADO?? Eerst woensdag nog maar even de punten ophalen in Waalwijk.

Ons Ajax was vandaag weer bij vlagen oppermachtig in een sfeervol eigen vesting. De tukkers dachten vooraf dat er hier wat te halen viel maar op een paar kansjes na trokken onze godenzonen toch aan het langste eind. Door doelpunten van Denswill, Schöne en Bojan werd een goeie stap gezet naar de 4e titel op rij.Klik op lees verder voor onze foto's van vandaag;

Fotoverslag az - Ajax ( knvb beker )

geplaatst op: 29 Mar 2014
De honderdste overwinning onder leiding van koning Frank is een feit! Uit in alkmaar werd az met 0-1 verslagen, een schitterende vrije trap van Schöne en een foutloze Kenneth Vermeer sleepte Ajax er vandaag doorheen, en daarmee werd de finale van de nationale beker bereikt!
Nadat we eerder dit seizoen az versloegen in de strijd om de Johan Cruijf schaal, staat er aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor de strijd om het kampioenschap, we zijn er nog niet!!

Thuis zijn we onverslaanbaar, vooral met een kolkende arena achter ons aller Ajax, het wordt prachtig weer, trek je Ajax tenue aan en schreeuw Ajax naar de overwinning! Tot morgen!!

Foto's!

In Memoriam: Carlo

geplaatst op: 23 Mar 2014


In Memoriam : Carlo
Familie, vrienden, bekenden iedereen sterkte gewenst vandaag.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document