>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - FC Twente (3-0)

geplaatst op: 30 Mar 2014
Kampioensschaal nr. 33 mogen we na vanmiddag toch wel bijna bijschrijven op onze palmares. Met 3-0 werd vandaag onze directe concurrent terug richting Duitsland gestuurd. Alleen de vraag rest nog; Wanneer krijgen we die schaal??? Volgende week uit bij Vitesse of die week erop thuis tegen ADO?? Eerst woensdag nog maar even de punten ophalen in Waalwijk.

Ons Ajax was vandaag weer bij vlagen oppermachtig in een sfeervol eigen vesting. De tukkers dachten vooraf dat er hier wat te halen viel maar op een paar kansjes na trokken onze godenzonen toch aan het langste eind. Door doelpunten van Denswill, Schöne en Bojan werd een goeie stap gezet naar de 4e titel op rij.Klik op lees verder voor onze foto's van vandaag;

Fotoverslag az - Ajax ( knvb beker )

geplaatst op: 29 Mar 2014
De honderdste overwinning onder leiding van koning Frank is een feit! Uit in alkmaar werd az met 0-1 verslagen, een schitterende vrije trap van Schöne en een foutloze Kenneth Vermeer sleepte Ajax er vandaag doorheen, en daarmee werd de finale van de nationale beker bereikt!
Nadat we eerder dit seizoen az versloegen in de strijd om de Johan Cruijf schaal, staat er aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor de strijd om het kampioenschap, we zijn er nog niet!!

Thuis zijn we onverslaanbaar, vooral met een kolkende arena achter ons aller Ajax, het wordt prachtig weer, trek je Ajax tenue aan en schreeuw Ajax naar de overwinning! Tot morgen!!

Foto's!

In Memoriam: Carlo

geplaatst op: 23 Mar 2014


In Memoriam : Carlo
Familie, vrienden, bekenden iedereen sterkte gewenst vandaag.

Fotoverslag NAC - Ajax (0-0)

geplaatst op: 17 Mar 2014
Hebben we nu 2 punten verloren of zijn we 1 punt uitgelopen. Als we nu eens al die punten optellen die we zijn verloren maar zeker hadden moeten pakken dan hadden we allang met de 33e schaal gestaan. Maar vandaag was het weer niet wat we van te voren hadden verwacht. Het was dramatisch!!! Kampioen onwaardig!! Maar we blijven positief, nog 6 wedstrijden te gaan en 7 punten voor op de concurrentie. Wij Zijn Ajax Wij Zijn De Beste.Klik op lees verder voor onze foto's;

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document