>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag az - Ajax ( knvb beker )

geplaatst op: 29 Mar 2014
De honderdste overwinning onder leiding van koning Frank is een feit! Uit in alkmaar werd az met 0-1 verslagen, een schitterende vrije trap van Schöne en een foutloze Kenneth Vermeer sleepte Ajax er vandaag doorheen, en daarmee werd de finale van de nationale beker bereikt!
Nadat we eerder dit seizoen az versloegen in de strijd om de Johan Cruijf schaal, staat er aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor de strijd om het kampioenschap, we zijn er nog niet!!

Thuis zijn we onverslaanbaar, vooral met een kolkende arena achter ons aller Ajax, het wordt prachtig weer, trek je Ajax tenue aan en schreeuw Ajax naar de overwinning! Tot morgen!!

Foto's!

In Memoriam: Carlo

geplaatst op: 23 Mar 2014


In Memoriam : Carlo
Familie, vrienden, bekenden iedereen sterkte gewenst vandaag.

Fotoverslag NAC - Ajax (0-0)

geplaatst op: 17 Mar 2014
Hebben we nu 2 punten verloren of zijn we 1 punt uitgelopen. Als we nu eens al die punten optellen die we zijn verloren maar zeker hadden moeten pakken dan hadden we allang met de 33e schaal gestaan. Maar vandaag was het weer niet wat we van te voren hadden verwacht. Het was dramatisch!!! Kampioen onwaardig!! Maar we blijven positief, nog 6 wedstrijden te gaan en 7 punten voor op de concurrentie. Wij Zijn Ajax Wij Zijn De Beste.Klik op lees verder voor onze foto's;

Fotoverslag Ajax - Cambuur (1-1)

geplaatst op: 09 Mar 2014
Teleurstellend!!! zullen we dit fotoverslag maar noemen. Veel was het niet vandaag. Helaas maar waar, we hadden namelijk weer goeie zaken kunnen doen. Maar goed op een zonnige lentedag in Maart speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen een clubje uit Leeuwarden. Cambuur kwam voor een punt naar Amsterdam maar na 2 minuten hadden ze al pech en juichden wij voor Siem die zojuist de 1-0 tegen de touwen had geschoten. Dat kon wel eens een lekker middagje worden en zo dachten velen met mij maar helaas bleek het anders. Ajax kon niet, durfde niet en wilde niet. En dus kwam Cambuur er af en toe gevaarlijk uit en dat zorgde na rust voor de 1-1. Verder dan wat kansjes kwam Ajax niet en verspeelde het dure punten in de strijd om het kampioenschap.Gelukkig hebben we de foto's nog ....... klik op lees verder

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document