>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

12 april 2014 – Mars ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’

geplaatst op: 06 Apr 2014
Het zijn drukke weken voor de Ajacied. Midweekse speelrondes, bekerfinales en naderende kampioenschappen zijn aan de orde van de dag. Daarnaast blijven we onverminderd doorgaan met de actie ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’. Tegen F.C. Twente viel er een klassiek Ajax-shirt te bewonderen op de F-Side met het echte logo trots op de borst en afgelopen woensdag tegen RKC waren de posters en het uitdoek van ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’ ook weer vol in beeld. Voor de volgende geplande actie hebben we van gemeente en politie groen licht gekregen: op 12 april gaan we een mars houden in de binnenstad ter bevordering van de terugkeer van het echte logo. De gemeente duidt zoiets officieel aan als ‘manifestatie’ of ‘optocht’, maar laten wij trouw blijven aan ons clublied en het omschrijven als een ‘Ajax-mars(ch)’.

Met deze mars willen we meer exposure creëren voor de campagne, zowel bij de Amsterdammer op de straat als bij de landelijke media. We willen laten zien dat deze campagne breed wordt gedragen onder de supporters en de terugkeer van het echte logo niet slechts een wens is van enkele groeperingen binnen Ajax. We willen laten zien dat wij een serieus te nemen organisatie zijn die de achterban kan mobiliseren, een groot evenement kan organiseren en deze operatie in goede banen kan leiden. Hierbij willen wij ten strengste benadrukken dat vuurwerk verboden is.

In de middag wordt er verzameld op het Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein zal koers worden gezet naar de Dam, via de Blauwbrug, de Amstel, de Munt en het Rokin. Om de mars in goede banen te leiden zal er een ordedienst van eigen jongens aanwezig zijn. Volg de aanwijzingen van de ordedienst te allen tijde op. Zij zijn er niet voor niets! Aan het eind van de mars op de Dam zullen flyers en stickers worden uitgedeeld aan omstanders en sympathisanten en zal nog een laatste keer aandacht worden gevraagd voor de actie. Na het officiële einde willen we elke deelnemer vragen om rustig de Dam te verlaten (en gezellig naar één van de vele kroegen in het Centrum te gaan om daar nog even na te praten over de mars).

Zorg voor een positieve insteek deze dag en volg de aanwijzingen van de ordedienst op, dan maken we er een onvergetelijke middag van.
Meer info volgt...

Fotoverslag RKC-Ajax (0-2)

geplaatst op: 03 Apr 2014
Gisterenavond zijn we weer een stapje dichterbij de 33ste landstitel gekomen. De uitwedstrijd in Wolluk bij RKC werd eenvoudig met 0-2 gewonnen. De aanwezigheid van 3 spelers in het uitvak en een lekkere intro de eerste helft met AMSTERDAM bandieri's en veel vlaggen in het vak waren de kleine hoogtepunten van deze wedstrijd.Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - FC Twente (3-0)

geplaatst op: 30 Mar 2014
Kampioensschaal nr. 33 mogen we na vanmiddag toch wel bijna bijschrijven op onze palmares. Met 3-0 werd vandaag onze directe concurrent terug richting Duitsland gestuurd. Alleen de vraag rest nog; Wanneer krijgen we die schaal??? Volgende week uit bij Vitesse of die week erop thuis tegen ADO?? Eerst woensdag nog maar even de punten ophalen in Waalwijk.

Ons Ajax was vandaag weer bij vlagen oppermachtig in een sfeervol eigen vesting. De tukkers dachten vooraf dat er hier wat te halen viel maar op een paar kansjes na trokken onze godenzonen toch aan het langste eind. Door doelpunten van Denswill, Schöne en Bojan werd een goeie stap gezet naar de 4e titel op rij.Klik op lees verder voor onze foto's van vandaag;

Fotoverslag az - Ajax ( knvb beker )

geplaatst op: 29 Mar 2014
De honderdste overwinning onder leiding van koning Frank is een feit! Uit in alkmaar werd az met 0-1 verslagen, een schitterende vrije trap van Schöne en een foutloze Kenneth Vermeer sleepte Ajax er vandaag doorheen, en daarmee werd de finale van de nationale beker bereikt!
Nadat we eerder dit seizoen az versloegen in de strijd om de Johan Cruijf schaal, staat er aanstaande zondag een hele belangrijke wedstrijd op het programma voor de strijd om het kampioenschap, we zijn er nog niet!!

Thuis zijn we onverslaanbaar, vooral met een kolkende arena achter ons aller Ajax, het wordt prachtig weer, trek je Ajax tenue aan en schreeuw Ajax naar de overwinning! Tot morgen!!

Foto's!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document