>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

12 april 2014 – Mars ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

geplaatst op: 10 Apr 2014
Zoals eerder vermeld, zal er aanstaande zaterdag een optocht plaats vinden ter bevordering van de terugkeer van het echte logo. We verzamelen om 13.30 uur op het Waterlooplein. Nogmaals willen we benadrukken dat het bij deze mars verboden is om vuurwerk af te steken.

Fotoverslag Vite$$e-Ajax (1-1)

geplaatst op: 07 Apr 2014
Ajax kon gisteren voor de 4e keer op rij kampioen worden, maar daarvoor moesten wij winnen en moesten de kakkies punten verspelen. Zelf kwamen we niet verder dan 1-1, dus moet het volgende week maar gebeuren thuis tegen de haagse hopjes.
De intro 'rood-witte schare' zag er lekker uit, zeker met de rode rookpotten in het vak. De eerste helft op het veld was rondom bagger en we gingen met veel geluk slechts met een 1-0 achterstand de rust in. Na de rust stelden we orde op zaken en maakten al snel de 1-1 , maar konden de winnende treffer niet maken….Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

12 april 2014 – Mars ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’

geplaatst op: 06 Apr 2014
Het zijn drukke weken voor de Ajacied. Midweekse speelrondes, bekerfinales en naderende kampioenschappen zijn aan de orde van de dag. Daarnaast blijven we onverminderd doorgaan met de actie ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’. Tegen F.C. Twente viel er een klassiek Ajax-shirt te bewonderen op de F-Side met het echte logo trots op de borst en afgelopen woensdag tegen RKC waren de posters en het uitdoek van ‘Geef Ajax Z’n Gezicht Terug’ ook weer vol in beeld. Voor de volgende geplande actie hebben we van gemeente en politie groen licht gekregen: op 12 april gaan we een mars houden in de binnenstad ter bevordering van de terugkeer van het echte logo. De gemeente duidt zoiets officieel aan als ‘manifestatie’ of ‘optocht’, maar laten wij trouw blijven aan ons clublied en het omschrijven als een ‘Ajax-mars(ch)’.

Met deze mars willen we meer exposure creëren voor de campagne, zowel bij de Amsterdammer op de straat als bij de landelijke media. We willen laten zien dat deze campagne breed wordt gedragen onder de supporters en de terugkeer van het echte logo niet slechts een wens is van enkele groeperingen binnen Ajax. We willen laten zien dat wij een serieus te nemen organisatie zijn die de achterban kan mobiliseren, een groot evenement kan organiseren en deze operatie in goede banen kan leiden. Hierbij willen wij ten strengste benadrukken dat vuurwerk verboden is.

In de middag wordt er verzameld op het Waterlooplein. Vanaf het Waterlooplein zal koers worden gezet naar de Dam, via de Blauwbrug, de Amstel, de Munt en het Rokin. Om de mars in goede banen te leiden zal er een ordedienst van eigen jongens aanwezig zijn. Volg de aanwijzingen van de ordedienst te allen tijde op. Zij zijn er niet voor niets! Aan het eind van de mars op de Dam zullen flyers en stickers worden uitgedeeld aan omstanders en sympathisanten en zal nog een laatste keer aandacht worden gevraagd voor de actie. Na het officiële einde willen we elke deelnemer vragen om rustig de Dam te verlaten (en gezellig naar één van de vele kroegen in het Centrum te gaan om daar nog even na te praten over de mars).

Zorg voor een positieve insteek deze dag en volg de aanwijzingen van de ordedienst op, dan maken we er een onvergetelijke middag van.
Meer info volgt...

Fotoverslag RKC-Ajax (0-2)

geplaatst op: 03 Apr 2014
Gisterenavond zijn we weer een stapje dichterbij de 33ste landstitel gekomen. De uitwedstrijd in Wolluk bij RKC werd eenvoudig met 0-2 gewonnen. De aanwezigheid van 3 spelers in het uitvak en een lekkere intro de eerste helft met AMSTERDAM bandieri's en veel vlaggen in het vak waren de kleine hoogtepunten van deze wedstrijd.Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document