>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Huldiging Kampioen AFC AJAX #33

geplaatst op: 28 Apr 2014
ALWEER !!!! #4KEEROPRIJ !!!! VOLGEND JAAR #34 OP HET LEIDSEPLEIN !!!!

Fotoverslag Heracles - Ajax (1-1)

geplaatst op: 28 Apr 2014
Jawel!!! Voor de 4e keer op rij en voor de 33ste keer in de roemrijke geschiedenis is Ons Aller Ajax Landskampioen geworden. Een bijzondere wedstrijd in Almelo was het niet -evenals het gehele seizoen- maar dat boeit straks niemand meer. Ajax kwam in de 12e minuut op voorsprong door wie anders als Lasse Schöne. Feest in het uitvak!!! Verliezen zouden we toch niet. Heracles kwam nog op gelijke hoogte en een kwartier voor tijd durfde beide ploegen niet meer. Beide ploegen hadden genoeg aan een punt en zo werd het een salon-remise. Daarna barstte het feest los wat tot de late uurtjes duurde met nodig wat alcholico. KAMPIOENEN!!! WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE!!!klik op lees verder voor een kort fotoverslag;

Fotoverslag PEC Zwolle - Ajax (5-1) (Bekerfinale)

geplaatst op: 23 Apr 2014
De meeste Ajacieden waren al vroeg uit de veren, de stemming was goed, even een prijs ophalen in 010, want pec zwolle zouden we wel even oprollen, toch?
Eenmaal gearriveerd in 010, na een busreis via Breda, München en Antwerpen, werden de kelen nog even gesmeerd en de sfeer zat er al goed in. De wedstrijd begon maar lag al vrij snel stil door vuurwerk op het veld, maar Ricardo v Rhijn bezorgde ons 2 minuten later écht vuurwerk, door de bal genadeloos hard tegen de touwen te schieten. Helaas was dit een van de weinige hoogtepunten die we te zien kregen, Ajax speelde zwak, won geen duels, creëerde veel te weinig kansen, en aan de andere kant vloog elke kans erin, binnen no-time keken we tegen een 4-1 achterstand aan. Het zou zelfs nog 5-1 worden.
Laten we hopen dat de selectie weer met beide benen op de grond staat, en zondag laat zien wie de beste van Nederland is, op naar nummer 33!Foto's!

Fotoverslag Ajax - ADO Den Haag (3-2)

geplaatst op: 13 Apr 2014
Officieel nog niet maar Officieus zijn we voor de 33ste keer Landskampioen. Vandaag telde maar 1 ding en dat was winnen van ADO hoe dan ook. Alleen jammer was dat de kakkies in Eindhoven ook wonnen en daarom moet het kampioensfeestje nog 2 weken worden uitgesteld.

Ajax begon goed en zetten de hopjes onder druk. Kansen waren er genoeg maar het duurde tot de 36ste minuut voordat de treffer van Poulsen viel. Binnen een minuut lag de bal weer aan de andere kant in het netje door een eigen doelpunt van Denswill. Na de thee stelden Ajax orde op zaken en ging het op jacht naar de 2-1 en die viel door een mooie aanval en goal van Klaassen. Tien minuten later was het Serero die de 3-1 binnen tikte. In blessuretijd scoorde de hopjes nog tegen. In de tussentijd was het inmiddels al bekend dat de kakkies op een 2-0 voorsprong waren gekomen en dus was er vandaag geen kampioensfeestje. Laten we dan daarom volgende week het Eerste Feestje maar vieren in 010 en een week later doen we het dunnetjes over.Klik op lees verder voor ons fotoverslag;

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document