>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - NEC (2-2)

geplaatst op: 04 May 2014
Met de champagne nog in de benen ontvangen wij de gasten uit Nijmegen. NEC had aan een gelijkspel genoeg om rechtstreekse degradatie af te wennen. De kersverse landskampioen wilde graag de trouwe supporters een showtje geven maar in deze 90 minuten durende wedstrijd zat eigenlijk alles waarin je het hele seizoen kan samenvatten.

Na de acties van F-Side, Vak 410 en NUA in het kader van de campagne "Geef Ajax z'n gezicht terug" hadden wij dit keer een doekje gemaakt. Nooit Uit Ons Hart was de kreet. We missen je nog steeds Ouwe!! En volgend seizoen gaan we gewoon door. Net zo lang tot je weer pronkt op ons mooie shirt!!Klik op lees verder voor ons fotoverslag:

Fotoverslag Huldiging Kampioen AFC AJAX #33

geplaatst op: 28 Apr 2014
ALWEER !!!! #4KEEROPRIJ !!!! VOLGEND JAAR #34 OP HET LEIDSEPLEIN !!!!

Fotoverslag Heracles - Ajax (1-1)

geplaatst op: 28 Apr 2014
Jawel!!! Voor de 4e keer op rij en voor de 33ste keer in de roemrijke geschiedenis is Ons Aller Ajax Landskampioen geworden. Een bijzondere wedstrijd in Almelo was het niet -evenals het gehele seizoen- maar dat boeit straks niemand meer. Ajax kwam in de 12e minuut op voorsprong door wie anders als Lasse Schöne. Feest in het uitvak!!! Verliezen zouden we toch niet. Heracles kwam nog op gelijke hoogte en een kwartier voor tijd durfde beide ploegen niet meer. Beide ploegen hadden genoeg aan een punt en zo werd het een salon-remise. Daarna barstte het feest los wat tot de late uurtjes duurde met nodig wat alcholico. KAMPIOENEN!!! WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE!!!klik op lees verder voor een kort fotoverslag;

Fotoverslag PEC Zwolle - Ajax (5-1) (Bekerfinale)

geplaatst op: 23 Apr 2014
De meeste Ajacieden waren al vroeg uit de veren, de stemming was goed, even een prijs ophalen in 010, want pec zwolle zouden we wel even oprollen, toch?
Eenmaal gearriveerd in 010, na een busreis via Breda, München en Antwerpen, werden de kelen nog even gesmeerd en de sfeer zat er al goed in. De wedstrijd begon maar lag al vrij snel stil door vuurwerk op het veld, maar Ricardo v Rhijn bezorgde ons 2 minuten later écht vuurwerk, door de bal genadeloos hard tegen de touwen te schieten. Helaas was dit een van de weinige hoogtepunten die we te zien kregen, Ajax speelde zwak, won geen duels, creëerde veel te weinig kansen, en aan de andere kant vloog elke kans erin, binnen no-time keken we tegen een 4-1 achterstand aan. Het zou zelfs nog 5-1 worden.
Laten we hopen dat de selectie weer met beide benen op de grond staat, en zondag laat zien wie de beste van Nederland is, op naar nummer 33!Foto's!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document