>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - Legia (1-0)

geplaatst op: 20 Feb 2015
Na de uitschakeling in de Champions League zijn we nu veroordeeld naar de Europa League. De tegenstander van vanavond : Legia Warschau. Door misdragingen van de poolse lieverdjes van Legia in hun eerdere wedstrijden in Europa mochten er geen supporters mee en moeten ze zelfs volgende week in een leeg stadion spelen. Dus worden wij ook automatisch gestraft van een europees tripje. Maar goed eerst de thuispot maar eens winnen. Na het goede spel afgelopen zondag waren de verwachtingen weer wat hoger. Ajax startte goed en vele kansen werden om zeep geholpen maar er was druk, er was pressie en vele mooie combinaties. Dat resulteerde na een half uur in een prachtige goal van wie anders dan onze pools vriend Milik. Na rust ging Legia op zoek naar de gelijkmaker maar met diverse knappe reddingen van Jasper zorgde hij voor een verdiende overwinning. Volgende week dus de return in een leeg stadion. Ieder nadeel hebt zijn voordeel!!!Klik op lees verder voor ons fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Twente (4-2)

geplaatst op: 17 Feb 2015
Zondag middag, 16:45, vandaag stond er een lekker potje voetbal op het programma, FC Twente komt bezoek. Ook hun elftal draait de laatste weken slecht, waardoor het vooraf een prima tegenstander lijkt om de stijgende lijn tegen door te zetten.

De wedstrijd begint prima met 2 heerlijke tifo acties, 410 heeft vandaag een actie in het kader van de campagne 'Geef Ajax z'n gezicht terug', het oude logo breekt uit, i want to break free! De actie werd vocaal ondersteund door het gelijknamige nummer, het gaf een leuk effect, aan deze actie hebben een aantal jongens van ons de afgelopen tijd hun steentje bij gedragen, we zijn tenslotte één Ajax. Aan de overkant van het stadion liet NUA een enorme tijdlijn zien, helaas waaide deze enorm veel op en was het prima resultaat niet goed te zien. Maar toch hulde voor het resultaat!

Ook het resultaat van de wedstrijd stemt ons uiteindelijk tevreden, bij vlagen zagen we weer een attractief Ajax wat we graag willen zien, deze lijn donderdag doortrekken heren!

Foto's!

Fotoverslag Vitesse - Ajax (1-0)

geplaatst op: 05 Feb 2015
We kunnen maar beter niks zeggen en schrijven over deze wedstrijd. Het is wachten op betere tijden maar dat we in een dip zitten is een feit. Vorige week kwamen we nog goed weg maar deze zondag was het diep triest en Ajax onwaardig.

Voor wie?? Voor Ajax Amsterdam!!

geplaatst op: 05 Feb 2015
De laatste wedstrijden zijn, op zijn zachtst gezegd, niet de beste die Ajax ooit gespeeld heeft. Het is duidelijk dat de ploeg niet goed draait. Iedereen denkt er het zijne over en we zouden geen Amsterdammers zijn als we niet overal een uitgesproken mening over zouden hebben.

Wij gaan niets goed praten, want Ajax dient gewoon te allen tijde keihard te vechten voor de winst. Strijd, passie, vechtlust en natuurlijk gogme zijn de sleutelwoorden. Feit is wel dat de ploeg niet beter gaat spelen als we ze uitfluiten en ons helemaal niet laten horen. Vandaag werden we daarom persoonlijk benaderd door Davy Klaassen.

De middenvelder, helaas geblesseerd op dit moment, verzoekt alle supporters als één man achter Ajax te gaan staan. Er staat een erg jong team op het veld, die alle steun kan gebruiken.

Dus daarom bij deze de oproep, vanavond met z’n allen voor: AJAX AMSTERDAM!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document