>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

South-Crew Youtube account!

geplaatst op: 02 Jul 2014
Sinds vandaag is er ook een Youtube account van de south-crew online!
Hierop zullen we vooral komend seizoen proberen al onze actie's op te plaatsen, maar ook zullen we beelden uit het verleden boven water halen om met jullie te delen!
( de pagina is nog een beetje in ontwikkeling )

Zoals ook dit bijzondere moment, Daley Blind kwam een handje helpen met het balustrade doek dat we voor hem aan het maken waren.Vergeet niet je seizoenskaart te verlengen

geplaatst op: 11 Jun 2014
Ajacieden, tot en met uiterlijk 17 juni hebben jullie nog de tijd om je seizoenskaart te verlengen!! hierna vervalt de scc definitief!!

Vier op een rij boek met komische tweets over het seizoen 2013-2014

geplaatst op: 04 Jun 2014
Een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven: voetbalhumor in boekvorm opgebouwd uit tweets. Lekker underground en ongecensureerd vanuit de beleving van een Ajacied.

Vier op een rij is een compilatie van komische tweets van @3HoogAchter over het seizoen 2013-2014.

Onder leiding van Frank de Boer wordt Ajax voor de vierde maal op rij kampioen van Nederland.

Dit boek is te koop als paperback voor slechts € 9,95.

'Vier op een rij’ Drie Hoog Achter

Mede dankzij het vertrek van de sterkhouders Eriksen en Alderweireld rook de concurrentie haar kans. Na 3 titels op rij was dit de kans om de hegemonie van Ajax te doorbreken. Maar opnieuw slaagde Frank de Boer erin om een hecht team te smeden zonder echte uitblinkers. Meer dan ooit stond het collectief centraal. Dit resulteerde in degelijk spel waarbij het balbezit centraal stond. Menigmaal won Ajax haar wedstrijd door goed positiespel in plaats van individuele klasse. Het was vaak niet fraai maar wel effectief.
Het werd een seizoen met ups en downs. Forse nederlagen bij Barcelona en PSV, een zwaar gewonde supporter in de gracht, de blessures van De Jong, kansloos uitgeschakeld door Salzburg in de Europa League en de ellende binnen en buiten het veld in de bekerfinale zorgden voor een bittere smaak.
Maar door de spectaculaire zege op Barcelona, de 3 overwinningen op aartsrivaal Feyenoord en het vierde kampioenschap op rij overheerste uiteindelijk het zoet der overwinning.
Wederom een alternatief seizoen-overzicht via een compilatie van tweets van @3HoogAchter met de nodige kwinkslagen over het lief en leed bij Ajax en de concurrentie.

Over Drie Hoog Achter
Drie Hoog Achter is Ajacied sinds 1978 en heeft vanaf 1987 een seizoenkaart. Hij twittert over Ajax onder het account @3HoogAchter. Dit is zijn vierde boek. Zijn boeken #derdester, In het belang van Ajax en Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste! werden verkozen tot Boek van de week in Voetbal International.
Drie Hoog Achter is Ajax-watcher en heeft zijn club eeuwige trouw beloofd.

Dit boek is nu HIER te koop als paperback voor slechts € 9,95.

Titel: Vier op een rij

Auteur: Drie Hoog Achter

Website: http://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/vier-op-een-rij-52037-www-mijnbestseller-nl.html

Twitter: @3HoogAchter

Fotoverslag Ajax - NEC (2-2)

geplaatst op: 04 May 2014
Met de champagne nog in de benen ontvangen wij de gasten uit Nijmegen. NEC had aan een gelijkspel genoeg om rechtstreekse degradatie af te wennen. De kersverse landskampioen wilde graag de trouwe supporters een showtje geven maar in deze 90 minuten durende wedstrijd zat eigenlijk alles waarin je het hele seizoen kan samenvatten.

Na de acties van F-Side, Vak 410 en NUA in het kader van de campagne "Geef Ajax z'n gezicht terug" hadden wij dit keer een doekje gemaakt. Nooit Uit Ons Hart was de kreet. We missen je nog steeds Ouwe!! En volgend seizoen gaan we gewoon door. Net zo lang tot je weer pronkt op ons mooie shirt!!Klik op lees verder voor ons fotoverslag:

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document