>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Groningen - Ajax

geplaatst op: 01 Sep 2014
Groningen - Ajax, een uitwedstrijd die garant kan staan voor spektakel en doelpunten, maar dit jaar sierde Ajax in de eerste helft vooral in het om-zeep-helpen van kansen, zelfs toen ex Ajax keeper Padt de bal in de voeten van Kolbeinn speelde wisten we niet te profiteren. We gingen dan ook met 0-0 op het scorebord op zoek naar een happie en een sappie.
De tweede helft zagen we een heel ander, en vooral zwak Ajax, dit resulteerde in een snelle 1-0 voor Groningen, dat vlak voor tijd de wedstrijd op slot gooide, 2-0.

Wij houden alle vertrouwen in Frankie dat die dit jaar weer een sterk elftal weet neer te zetten, en zullen de afgelopen 2 wedstrijden maar als incident beschouwen, en maken ons niet druk om de aanstaande transfer-deadline.

Hierbij wat foto's vanuit het uitvak.

Fotoverslag Ajax - PSV

geplaatst op: 25 Aug 2014
De eerste topper van het seizoen vond plaats in de ArenA, Ajax tegen p$v.
Ajax speelde misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen en kwam dan ook verdient op een 1-0 voorsprong via El-Ghazi, dit was tevens de ruststand.

Na rust leek het erop dat we de voorsprong gingen uitbouwen, maar niets was minder waar, de door hun gemeente gefinancierde vereniging counterde naar de gelijkmaker, en niet veel later lag ook de 1-2 in het doel achter Jasper.

Nadat we o.a. Moisander ineens in de 16 zagen opduiken, alleen voor Zoet, leek Ajax de gelijkmaker alsnog te gaan maken, niets was minder waar, uit wederom een snelle, maar vooral slecht verdedigde counter scoorde p$v de 1-3.

Dit gaf een nare bijsmaak aan het afscheid van Siem de Jong, velen Ajacieden lieten zich van hun slechte kant zien door het stadion te verlaten, Siem de Jong verdient een volledig gevuld stadion dat zijn naam scandeert, want deze jongen van de club heeft ons de afgelopen jaren toch 4 titels bezorgd, wij wilden Siem dan ook een laatste eer bewijzen met een groot balustrade doek, Siem zal (nooit?) meer als 'het vliegtuigje' juichen in ons prachtige tenue, Siem is ready for take off.
Wij wensen hem veel succes in Newcastle.

Foto's...........

Fotoverslag az - Ajax (1-3)

geplaatst op: 17 Aug 2014
In de 2e speelronde van de eredivisie stond az away op het programma, de afgelopen jaren hebben we het regelmatig lastig gehad tegen de kaaskoppen uit Alkmaar, en vaak doelpunt rijke potten voetbal gezien.
Het hachelijke tijdstip van 12:30 was aan velen koppies van de mede supporters weer af te lezen, PRO 14:30!!!

Ajax begon sterk aan de wedstrijd en Klaassen schoof de 0-1 rustig tegen de touwen, in de loop van de eerste helft werd az wat sterker maar met 0-1 gingen we de rust in. De tweede helft begon az scherper dan Ajax, dit resulteerde dan ook in een snelle 1-1. Maar gelukkig pakte onze jongens de draad weer snel op, en via Sch÷ne werd het 1-2, daarna regende het kansen voor o.a. Sig■ˇrsson, die meerdere malen op de doelman stuitte, en ook nog op de paal kopte. Het slotakkoord was voor El Ghazi, die de bal prachtig in de kruising schoot!
Vanuit het uitvak werd zo'n 15 minuten voor tijd Daley Blind nog even duidelijk gemaakt dat we hem graag nog minimaal een jaar in Amsterdam willen zien! 'Daley nog een jaar!'.

Volgende week staat in de ArenA de wedstrijd tegen p$v op het programma, en tevens het afscheid van een club icoon, Siem de Jong!
Tot volgende week!Foto's......

ASD besluit tot hervatten sfeeracties

geplaatst op: 15 Aug 2014
Na een gesprek tussen de directie van AJAX en de AFCA Supportersclub heeft de Ajax Supporters Delegatie (ASD) besloten om de sfeeracties weer te hervatten.

Het gesprek was constructief en dit geeft de ASD veel vertrouwen voor een goede samenwerking in de toekomst.
De uitkomst blijft intern.

Aanstaande zondag tegen AZ zal het uitvak ouderwets vlammen en de week erna, met AJAX ľ PSV, gaan we Siem de Jong het afscheid geven dat hij verdient. Bovendien zal het hele stadion als ÚÚn man Ajax naar de winst schreeuwen.

Samen naar vijf op een rij!ASD(waarin vertegenwoordigd:)*AFCA Supportersclub**F-Side**VAK410**Supporters Honk**Meersche Helden**AFCA Maluku**South Crew**North Up Alliance*

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document