>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - Pec Zwolle (0-0)

geplaatst op: 07 Oct 2014
Na een geweldig uitstapje op Cyprus is het weer tijd voor de vaderlandse competitie en zowaar een topper op het program. Onze angstgegner PEC uit Zwolle. Na de verloren bekerfinale en de JCS konden we eindelijk revanche nemen. Maar dan moet je wel scoren Maar das Logisch. Het werd een bloedeloze 0-0.Klik op "Lees Verder" voor ons fotoverslag;

Fotoverslag Panathinaikos FC - Niki Valos (1-0)

geplaatst op: 05 Oct 2014
Onderweg naar Cyprus werd er door sommige van ons een tussenlanding gemaakt in Athene, hierdoor hadden we wat tijd om een voetbal wedstrijdje mee te pakken van panathinaikos, even lekker sfeertje proeven!

Geen bijzonder hoogstaande wedstrijd, tevens geen uitpubliek, maar op de thuis vakken was het een ware heksenketel, zelfs de hoofd tribune deed mee.
Een opmerkelijk voorval tijdens de wedstrijd, er werden vanuit het gate 13 vak diverse 'rotjes' naar de doelman geworpen, de keeper leek het allemaal wel prima te vinden, en ook de scheidsrechter liet gewoon doorspelen.. dat zou in ons kikkerlandje toch wel anders gaan.
De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor panathinaikos, en zo heeft een tussenlanding toch nog nut, snel door naar Cyprus waar we 3 punten wilden ophalen, het werd er 1...

Fotoverslag van Ajax - pec volgt later deze week.

Foto's!...

Fotoverslag nac - Ajax (2-5)

geplaatst op: 04 Oct 2014
Ditmaal weer eens tijd voor een avondje nac, op zaterdag middag vertrekken we richting breda, maar het verkeer richting breda zat niet helemaal mee, ook de spelersbus had hier last van dus de aftrap werd een kwartiertje uitgesteld.
Ook de vissenkom dat dient als uitvak stroomde langzaam vol, maar voor de aftrap was iedereen toch op tijd binnen.
Ajax speelde frisser en beter dan de afgelopen weken, dit resulteerde dan ook in 5 keer juichen in het uitvak, 2-5!
Siggi liet zien dat die het scoren nog niet verleerd is, en Davy Klaassen lijkt ook steeds meer zijn topvorm te gaan vinden.

Tot morgen bij Ajax - pek!
We hebben nog wat goed te maken tegen die gasten..


Foto's..

Deel 1 Fotoverslag Apoel-Ajax (1-1)

geplaatst op: 30 Sep 2014


1-1 tegen Apoel, daar had meer ingezeten. Een belachelijke beslissing van de scheids zorgde ervoor dat Apoel door een onterecht gegeven pingel terug kon komen in de wedstrijd, anders hadden 3 punten meegenomen kunnen worden uit Cyprus!
Ni moesten we genoegen nemen met 1 schamel puntje, maar het mag de pret van het eiland verder niet drukken! Het is prachtig weer en er is genoeg te zien….. check het eerste fotoverslag!
Een tweede fotoverslag volgt in het weekend, als we weer terug zijn uit het warme Cyprus. We gaan ons nu weer storten op het mooie weer en het nachtleven…. truste!!!!Klik op lees verder voor het eerste fotoverslag Apoel-Ajax

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document