>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Deel 1 Fotoverslag Apoel-Ajax (1-1)

geplaatst op: 30 Sep 2014


1-1 tegen Apoel, daar had meer ingezeten. Een belachelijke beslissing van de scheids zorgde ervoor dat Apoel door een onterecht gegeven pingel terug kon komen in de wedstrijd, anders hadden 3 punten meegenomen kunnen worden uit Cyprus!
Ni moesten we genoegen nemen met 1 schamel puntje, maar het mag de pret van het eiland verder niet drukken! Het is prachtig weer en er is genoeg te zien….. check het eerste fotoverslag!
Een tweede fotoverslag volgt in het weekend, als we weer terug zijn uit het warme Cyprus. We gaan ons nu weer storten op het mooie weer en het nachtleven…. truste!!!!Klik op lees verder voor het eerste fotoverslag Apoel-Ajax

Fotoverslag JOS Watergraafsmeer - Ajax (0-9)

geplaatst op: 25 Sep 2014
Na de (verdiende) zege op de kakkies afgelopen zondag stond midweeks de derde ronde van de KNVB-beker op het program. En nog wel een echte Amsterdamsche Derby. JOS uit de befaamde Watergraafsmeer. Aangezien het complex van JOS niet voldeed aan de eisen werd uitgeweken naar het historische Olympisch Stadion. Op deze heilige mat schreef ons Aller Ajax veel historie. Ook deze avond weer. Met maar liefst 0-9 waarvan er zes door Milik werden gemaakt haalde Ajax met gemak de volgende ronde.Klik op lees verder voor ons Fotoverslag

Fotoverslag Roda JC - Jong Ajax (1-0)

geplaatst op: 25 Sep 2014
In het weekend dat de klassieker op het program staat (en uitsupporters weer niet welkom zijn) speelt wel Jong Ajax in de Jupiler League. Ditmaal in het verre zuiden bij degradant/nieuwkomer Roda JC. En dus trok onze fotograaf er maar eens op uit om wat plaatjes te schieten. Na 3 overwinningen en 3 nederlagen wist het jonge talent ook deze pot niet om te zetten in een overwinning en ging het met 1-0 onderuit.Klik op Lees verder voor ons fotoverslag

Fotoverslag Ajax-PSG (1-1)

geplaatst op: 17 Sep 2014
Woensdagavond, Champions League avond….
Zoals altijd begonnen we deze zonnige dag ergens in een cafeetje, dit keer op de nieuwmarkt.
Terwijl de zon onze huid kleurde konden we genieten van wat alcolico en alles wat er om ons heen zoal gebeurde.
Voor het wedstrijdprogramma kwam dit keer PSG naar Mokum en ook deze wedstrijd hielden onze Godenzonen dapper stand. Na een verdedigingsfout van Boilesen werd het snel 0-1, maar Ajax liet het koppie niet hangen en zocht naar mogelijkheden. Deze kwamen er pas in de tweede helft.
In de 74ste minuut schoot Lasse Schöne Ajax verdiend naar 1-1 uit een prachtig genomen vrije trap! Daarna raakte hij nog een keer de paal uit een andere vrije trap en had Ajax nog wat kleine kansjes op de 3 punten.
Al met al zat dat er niet in, en bleef het bij 1-1. Vooraf gezien een prachtig resultaat en ook na afloop een resultaat om trots op te zijn!

Vanuit onze groep dit keer een nieuw spandoek voor Lasse Schöne, omdat we vinden dat hij dit verdiend heeft met zijn inzet, passie en strijd voor ons team!

Komend weekend even de kakkies te kakken zetten , dan komt alles weer goed!Foto ; @NoordB (volgen die hap!!)
Lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document