>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Tripje Barcelona …. graffiti Barca

geplaatst op: 11 Oct 2014
Champions League, dat betekent altijd leuke Europese tripjes!
Dit jaar Nicosia, Barcelona en Parijs.
Wij zouden South Crew niet zijn als we jullie niet wat historie zouden laten zien en jullie een paar mooie toeristische tips zouden geven…. Uiteraard op onze eigen wijze!
De komende tegenstander is Barcelona, dus zijn we eens gaan graven in de geschiedenisboeken der graffitikunst.Barcelona, stad van Gaudi en Dali …. Dat moet toch ook een straatkunstenaars scene opleveren zou je denken?
Nou dat klopt. Barcelona had en heeft een levendige graffiti scene. Maar ook hier zijn de tijden ,net als in vele andere Europese steden, veranderd.
Waar er vroeger tal van legale plaatsen waren waar je graffiti mocht spuiten zijn deze er momenteel niet meer. Een goed beeld van de huidige situatie hebben we derhalve niet, al zien we op internet genoeg dingen voorbij komen die ons doen vermoeden dat de scene nog springlevend is!Klik op lees verder voor meer info en foto's

Fotoverslag Ajax - Pec Zwolle (0-0)

geplaatst op: 07 Oct 2014
Na een geweldig uitstapje op Cyprus is het weer tijd voor de vaderlandse competitie en zowaar een topper op het program. Onze angstgegner PEC uit Zwolle. Na de verloren bekerfinale en de JCS konden we eindelijk revanche nemen. Maar dan moet je wel scoren Maar das Logisch. Het werd een bloedeloze 0-0.Klik op "Lees Verder" voor ons fotoverslag;

Fotoverslag Panathinaikos FC - Niki Valos (1-0)

geplaatst op: 05 Oct 2014
Onderweg naar Cyprus werd er door sommige van ons een tussenlanding gemaakt in Athene, hierdoor hadden we wat tijd om een voetbal wedstrijdje mee te pakken van panathinaikos, even lekker sfeertje proeven!

Geen bijzonder hoogstaande wedstrijd, tevens geen uitpubliek, maar op de thuis vakken was het een ware heksenketel, zelfs de hoofd tribune deed mee.
Een opmerkelijk voorval tijdens de wedstrijd, er werden vanuit het gate 13 vak diverse 'rotjes' naar de doelman geworpen, de keeper leek het allemaal wel prima te vinden, en ook de scheidsrechter liet gewoon doorspelen.. dat zou in ons kikkerlandje toch wel anders gaan.
De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor panathinaikos, en zo heeft een tussenlanding toch nog nut, snel door naar Cyprus waar we 3 punten wilden ophalen, het werd er 1...

Fotoverslag van Ajax - pec volgt later deze week.

Foto's!...

Fotoverslag nac - Ajax (2-5)

geplaatst op: 04 Oct 2014
Ditmaal weer eens tijd voor een avondje nac, op zaterdag middag vertrekken we richting breda, maar het verkeer richting breda zat niet helemaal mee, ook de spelersbus had hier last van dus de aftrap werd een kwartiertje uitgesteld.
Ook de vissenkom dat dient als uitvak stroomde langzaam vol, maar voor de aftrap was iedereen toch op tijd binnen.
Ajax speelde frisser en beter dan de afgelopen weken, dit resulteerde dan ook in 5 keer juichen in het uitvak, 2-5!
Siggi liet zien dat die het scoren nog niet verleerd is, en Davy Klaassen lijkt ook steeds meer zijn topvorm te gaan vinden.

Tot morgen bij Ajax - pek!
We hebben nog wat goed te maken tegen die gasten..


Foto's..

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document