>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - FC Dordrecht (4-0)

geplaatst op: 02 Nov 2014
Zaterdagavond (pro 14:30) maar goed .... tijd voor weer een avondje Ajax. En voor de wekelijkse slachting kwamen de schapenkoppen uit Dordrecht op bezoek. Ajax begon voorzichtig en dat leiden gelijk voor een aardige kans voor de gasten. Daarna kwamen de gasten er niet meer aan te pas en volgde de ene aanval na de andere. Er had nog veel meer in kunnen zitten als het baltempo wordt opgevoerd. Het duurde tot de 20ste minuut voordat de bal in het netje lag. Na rust werd er beter gebald en na rood voor een gast kwam Ajax op stoom en liep de score uit naar 4-0. Met de bekende Amsterdamse bluf klonk door het driekwart gevuld stadion "Barca gaat er aan". In ieder geval was dit een goeie generale en hebben wij vertrouwen in woensdag.Klik op lees verder voor het fotoverslag

AS Zaterdag Nieuwe De Meersche Helden.

geplaatst op: 29 Oct 2014Voor de wedstrijd tegen FC dordrecht is hij weer te verkrijgen op de bekende plekken in en rondom De Arena.
Steun De Meersche Helden en neem een fanzine mee! (voor slechts 2,50)


Fotoverslag Ajax - Go Ahead Eagles (3-1)

geplaatst op: 26 Oct 2014
Na onze Europees avontuur was het weer tijd voor de vaderlandse competitie. Vanavond stonden de Eagles op het programma en meestal rijp voor een doelpuntrijk avondje. Na een goed half uur voetbal hebben te gezien met mooie aanvallen en acties en een doelpuntje voor ons cluppie zakte Ajax terug naar een bedroevend niveau. Met 1-1 werd na de rust het spel niet beter maar wonnen we wel verdiend met 3-1 en zo bleven de punten in Mokum.Voor een een kort fotoverslag klik je op lees verder:

Fotoverslag Barcelona-Ajax (3-1)

geplaatst op: 24 Oct 2014
Zoals gebruikelijk een klein fotoverslag met weinig foto's van de wedstrijd, maar meer van alles eromheen. Dit keer Barcelona-Ajax (3-1).
Beetje strand, beetje drank, beetje stad, beetje cultuur, beetje graffiti, beetje drank (of hadden we dat al vermeld?)Klik op lees verder voor het volledige verslag...

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document