>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

AS Zaterdag Nieuwe De Meersche Helden.

geplaatst op: 29 Oct 2014Voor de wedstrijd tegen FC dordrecht is hij weer te verkrijgen op de bekende plekken in en rondom De Arena.
Steun De Meersche Helden en neem een fanzine mee! (voor slechts 2,50)


Fotoverslag Ajax - Go Ahead Eagles (3-1)

geplaatst op: 26 Oct 2014
Na onze Europees avontuur was het weer tijd voor de vaderlandse competitie. Vanavond stonden de Eagles op het programma en meestal rijp voor een doelpuntrijk avondje. Na een goed half uur voetbal hebben te gezien met mooie aanvallen en acties en een doelpuntje voor ons cluppie zakte Ajax terug naar een bedroevend niveau. Met 1-1 werd na de rust het spel niet beter maar wonnen we wel verdiend met 3-1 en zo bleven de punten in Mokum.Voor een een kort fotoverslag klik je op lees verder:

Fotoverslag Barcelona-Ajax (3-1)

geplaatst op: 24 Oct 2014
Zoals gebruikelijk een klein fotoverslag met weinig foto's van de wedstrijd, maar meer van alles eromheen. Dit keer Barcelona-Ajax (3-1).
Beetje strand, beetje drank, beetje stad, beetje cultuur, beetje graffiti, beetje drank (of hadden we dat al vermeld?)Klik op lees verder voor het volledige verslag...

Fotoverslag Twente - Ajax (1-1)

geplaatst op: 19 Oct 2014
Twente - Ajax, op meerdere vlakken altijd een leuke wedstrijd. Meestal goed voetbal, en altijd garant voor een goede sfeer in combinatie met de nodige tifo acties!
Niet alleen op het veld wordt er namelijk een strijd gestreden, ook op de tribunes, zowel vocaal als op het vlak van de tifosi.

De eerste helft begon ons aller Ajax erg zwak, twente zet snel druk en maakte het ons erg lastig, zonder daarbij echt grote kansen te creëren. Ajax kon hier maar weinig tegenover zetten, een lange bal van Veltman naar Sigthorsson werd door de spits knap verwerkt tot een schot op doel, maar verder gebeurde er weinig dichtbij het uitvak.

De tweede helft waren de rollen compleet omgedraaid, Ajax had het betere spel, drukte twente terug op eigen helft, en kreeg een aantal goede kansen. Een prachtige vrije trap van Schöne belandde op de lat, een goede actie van Klaassen eindigde op de paal, en op het moment dat Kisha en Sigthorsson vervangen gingen worden, hadden beide heren de 1-1 in de maak, eindelijk!
Milik en El Ghazi kwamen direct na de gelijkmaker in het veld, en dit leverde meteen een grote kop kans op voor de poolse volks held.
Helaas konden we niet nogmaals juichen, en gaan we ook dit jaar weer met een gelijkspel terug naar Amsterdam.

Lang kunnen we hier niet over nadenken, want de trip naar Barcelona staat alweer voor de deur. We weten hoe we dit team kunnen verslaan in ons eigen stadion, maar buitenshuis wachten we al weer een tijdje op een Europese overwinning. Dit Barcelona heeft in de competitie al 8 wedstrijden geen tegendoelpunt hoeven verwerken, dus tijd dat we daar wat aan gaan doen. Kom op mannen, Bravoure, Passie, en Strijd!!

Foto's............

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document