>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Twente - Ajax (1-1)

geplaatst op: 19 Oct 2014
Twente - Ajax, op meerdere vlakken altijd een leuke wedstrijd. Meestal goed voetbal, en altijd garant voor een goede sfeer in combinatie met de nodige tifo acties!
Niet alleen op het veld wordt er namelijk een strijd gestreden, ook op de tribunes, zowel vocaal als op het vlak van de tifosi.

De eerste helft begon ons aller Ajax erg zwak, twente zet snel druk en maakte het ons erg lastig, zonder daarbij echt grote kansen te creëren. Ajax kon hier maar weinig tegenover zetten, een lange bal van Veltman naar Sigthorsson werd door de spits knap verwerkt tot een schot op doel, maar verder gebeurde er weinig dichtbij het uitvak.

De tweede helft waren de rollen compleet omgedraaid, Ajax had het betere spel, drukte twente terug op eigen helft, en kreeg een aantal goede kansen. Een prachtige vrije trap van Schöne belandde op de lat, een goede actie van Klaassen eindigde op de paal, en op het moment dat Kisha en Sigthorsson vervangen gingen worden, hadden beide heren de 1-1 in de maak, eindelijk!
Milik en El Ghazi kwamen direct na de gelijkmaker in het veld, en dit leverde meteen een grote kop kans op voor de poolse volks held.
Helaas konden we niet nogmaals juichen, en gaan we ook dit jaar weer met een gelijkspel terug naar Amsterdam.

Lang kunnen we hier niet over nadenken, want de trip naar Barcelona staat alweer voor de deur. We weten hoe we dit team kunnen verslaan in ons eigen stadion, maar buitenshuis wachten we al weer een tijdje op een Europese overwinning. Dit Barcelona heeft in de competitie al 8 wedstrijden geen tegendoelpunt hoeven verwerken, dus tijd dat we daar wat aan gaan doen. Kom op mannen, Bravoure, Passie, en Strijd!!

Foto's............

Tripje Barcelona …. graffiti Barca

geplaatst op: 11 Oct 2014
Champions League, dat betekent altijd leuke Europese tripjes!
Dit jaar Nicosia, Barcelona en Parijs.
Wij zouden South Crew niet zijn als we jullie niet wat historie zouden laten zien en jullie een paar mooie toeristische tips zouden geven…. Uiteraard op onze eigen wijze!
De komende tegenstander is Barcelona, dus zijn we eens gaan graven in de geschiedenisboeken der graffitikunst.Barcelona, stad van Gaudi en Dali …. Dat moet toch ook een straatkunstenaars scene opleveren zou je denken?
Nou dat klopt. Barcelona had en heeft een levendige graffiti scene. Maar ook hier zijn de tijden ,net als in vele andere Europese steden, veranderd.
Waar er vroeger tal van legale plaatsen waren waar je graffiti mocht spuiten zijn deze er momenteel niet meer. Een goed beeld van de huidige situatie hebben we derhalve niet, al zien we op internet genoeg dingen voorbij komen die ons doen vermoeden dat de scene nog springlevend is!Klik op lees verder voor meer info en foto's

Fotoverslag Ajax - Pec Zwolle (0-0)

geplaatst op: 07 Oct 2014
Na een geweldig uitstapje op Cyprus is het weer tijd voor de vaderlandse competitie en zowaar een topper op het program. Onze angstgegner PEC uit Zwolle. Na de verloren bekerfinale en de JCS konden we eindelijk revanche nemen. Maar dan moet je wel scoren Maar das Logisch. Het werd een bloedeloze 0-0.Klik op "Lees Verder" voor ons fotoverslag;

Fotoverslag Panathinaikos FC - Niki Valos (1-0)

geplaatst op: 05 Oct 2014
Onderweg naar Cyprus werd er door sommige van ons een tussenlanding gemaakt in Athene, hierdoor hadden we wat tijd om een voetbal wedstrijdje mee te pakken van panathinaikos, even lekker sfeertje proeven!

Geen bijzonder hoogstaande wedstrijd, tevens geen uitpubliek, maar op de thuis vakken was het een ware heksenketel, zelfs de hoofd tribune deed mee.
Een opmerkelijk voorval tijdens de wedstrijd, er werden vanuit het gate 13 vak diverse 'rotjes' naar de doelman geworpen, de keeper leek het allemaal wel prima te vinden, en ook de scheidsrechter liet gewoon doorspelen.. dat zou in ons kikkerlandje toch wel anders gaan.
De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor panathinaikos, en zo heeft een tussenlanding toch nog nut, snel door naar Cyprus waar we 3 punten wilden ophalen, het werd er 1...

Fotoverslag van Ajax - pec volgt later deze week.

Foto's!...

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document