>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Cambuur-Ajax (2-4)

geplaatst op: 10 Nov 2014
Sommigen van ons komen zaterdagavond al in de stad aan en halen door om om negen uur te verzamelen voor een verplichte buscombi. Dan twee-en-een-half uur onderweg naar provinciehoofdstadje Leeuwarden. Uiteindelijk is staan in het uitvak alles dat telt in een bewogen week. Neergesabeld door de pers: Ajax zou kansloos zijn tegen Barcelona. En dan nog de sit-com rond de nieuwe shirtsponsor. Zo begin je vol goede moed aan de wedstrijd. Een wedstrijd waarbij de trainer van Cambuur vorige week al het voornemen uitte om te stoppen met Ajax op handen te dragen en er vol op te klappen. En dat deden de Friezen dan ook. Na 90 seconden belandde de bal bij de tweede aanval van Cambuur achter de doellijn na vreemd geklungel van de verdediging. Ajax had moeite de rug te rechten, maar lukte het toch om na 19 minuten onder de druk uit te komen en de gelijkmaker te maken om drie minuten later op voorsprong te komen. Na de 1-3, de 1-4, de scheidsrechterswissel en de 2-4 zocht iedereen de bus op om, uitgezwaaid door de Cambuur-supporters, terug te rijden naar heimelijke gronden.

Fotoverslag Ajax-Barcelona (0-2)

geplaatst op: 05 Nov 2014
Het Europees avondje in een uitverkochte, sfeervolle Arena tegen Barcelona werd niet waar we op gehoopt hadden! Ajax voetbalde best aardig en toonde strijdlust, maar tegen de UEFA is geen enkele kleine club opgewassen.
Een geflatteerde 0-2 nederlaag door 2 doelpunten van Messi geeft ons geen vervolg in de CL na de winterstop. De 3e plek is het hoogst haalbare in de poule. Daar moeten we voor vechten in Parijs en thuis tegen Apoel, het is niet anders...Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - FC Dordrecht (4-0)

geplaatst op: 02 Nov 2014
Zaterdagavond (pro 14:30) maar goed .... tijd voor weer een avondje Ajax. En voor de wekelijkse slachting kwamen de schapenkoppen uit Dordrecht op bezoek. Ajax begon voorzichtig en dat leiden gelijk voor een aardige kans voor de gasten. Daarna kwamen de gasten er niet meer aan te pas en volgde de ene aanval na de andere. Er had nog veel meer in kunnen zitten als het baltempo wordt opgevoerd. Het duurde tot de 20ste minuut voordat de bal in het netje lag. Na rust werd er beter gebald en na rood voor een gast kwam Ajax op stoom en liep de score uit naar 4-0. Met de bekende Amsterdamse bluf klonk door het driekwart gevuld stadion "Barca gaat er aan". In ieder geval was dit een goeie generale en hebben wij vertrouwen in woensdag.Klik op lees verder voor het fotoverslag

AS Zaterdag Nieuwe De Meersche Helden.

geplaatst op: 29 Oct 2014Voor de wedstrijd tegen FC dordrecht is hij weer te verkrijgen op de bekende plekken in en rondom De Arena.
Steun De Meersche Helden en neem een fanzine mee! (voor slechts 2,50)


 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document