>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Ondertussen in Boekarest

geplaatst op: 21 Feb 2013
Met nog iets meer dan zes uur te gaan voor de aftrap vanavond plaatsen we enkele foto's van onze boys in de Roemeense hoofdstad.

Fotoverslag RKC ( 0 - 2 ) AFC Ajax

geplaatst op: 17 Feb 2013
RKC - Ajax, Frankie kondigde vooraf al aan een aantal spelers rust te geven. De gehele voorhoede van afgelopen donderdag kreeg vandaag rust. Het spelbeeld was duidelijk, Ajax maakte het spel en rkc loerde op een counter. De eindstand was dan ook al bij rust behaald door doelpunten van Moisander en Eriksen. In de tweede helft moest Vermeer nog 2x ingrijpen door een penalty te stoppen en een 1vs1 situatie te neutraliseren, dit deed die prima! Kortom een simpele overwinning, onze mannen hebben hun energie kunnen besparen voor de aanstaande return tegen steau.

See u in boekarest!

Fotoverslag Ajax-Steaua Boekarest (2-0)

geplaatst op: 14 Feb 2013
Ajax heeft een goede stap gezet richting de laatste 16 van de Europa League. Onze godenzonen wonnen dik verdiend met 2-0 van Steaua Boekarest maar vergat een definitief einde te maken aan de aspiraties van de Roemenen. Maar met de 2-0 op zak lijkt de kans groot om de laatste 16 te bereiken, waar Ajax het dan hoogstwaarschijnlijk moeten opnemen tegen Chelsea!

Fotoverslag voorzien van extra foto's! ( 15-02)


Klik op lees verder voor het hele fotoverslag!

Kunst in de Spelerstunnel

geplaatst op: 12 Feb 2013
De afgelopen weken waren we achter de schermen al druk bezig met het Project Spelerstunnel. Een van de NUA boys werd benaderd vanuit Ajax met de vraag of de spelerstunnel een ander uiterlijk kon krijgen. Gezien de ervaring bij het Sportcafe ArenA zocht de NUA contact met South Crew om hun expertise te gebruiken bij dit unieke project. Een samenwerking was ontstaan, vanaf toen werd het project gezamenlijk opgepakt.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document