>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax-Real Madrid (1-4) deel 2

geplaatst op: 04 Oct 2012
Gisteren werd de wedstrijd tegen Real Madrid vrij kansloos verloren, wat rest zijn de foto's. Er zijn dit keer niet veel extra foto's binnengekomen, maar de foto's die binnengekomen zijn willen we uiteraard met jullie delen.Klik op lees verder om het tweede fotoverslag te bekijken...

Fotoverslag Ajax-Real Madrid (1-4)

geplaatst op: 03 Oct 2012
Een stunt heeft er heel even ingezeten, maar overall moeten we concluderen dat Ajax wederom een maatje te klein was voor Real Madrid. De Spanjolen wonnen in Amsterdam vrij eenvoudig met 1-4 door doelpunten van Ronaldo (3x) en Benzema (dit was best een lekkere omhaal a la Van Basten).
De aansluitingstreffer (1-2) van Ajax werd koppend gemaakt door Moisander uit een corner.
Vooral de eerste helft was zeer mat van Ajax zijde. Een beetje meer durf en gogme was wel op zijn plaats geweest!
Manchester City speelde thuis gelijk tegen Dortmund, waardoor zij op 1 punt blijven steken en de volgende wedstrijd thuis tegen City de laatste strohalm is op vervolg in CL of UEFA League dit seizoen.Klik op lees verder voor het hele fotoverslag....

Ajacieden verdienen een Fanzine

geplaatst op: 01 Oct 2012
Ajax supportersfanzine De Meersche Helden dreigt op te houden te bestaan. Het zal velen al zijn opgevallen dat De Meersche Helden dit seizoen nog niet is uitgekomen. Vanuit de milieupolitie is er voor ons fanzine een verkoopverbod opgelegd. De enige optie die de redactie nog restte, was het aanvragen van een vergunning, maar deze vergunningaanvraag is onlangs afgewezen.

De afwijzing voor de vergunning kwam voor het team achter DMH als een verrassing, mede omdat er tijdens de verkopen nooit sprake is geweest van overlast of andere zaken in die richting. Fanzine De Meersche Helden is een onafhankelijke, niet-commerciŽle stichting, die geheel op vrijwillige basis te werk gaat. De inkomsten die worden vergaard, gaan direct richting supporters-gerelateerde zaken.

Fotoverslag muurschildering Sportcafe ArenA

geplaatst op: 30 Sep 2012
Wij zijn gevraagd om een muurschildering te maken bij het nieuwe Sportcafe ArenA bij vak117! Natuurlijk een enorme eer, en daarom gingen we al snel aan de bak! Een behoorlijke oppervlakte, dus we zijn 3 dagen bezig geweest om deze zijde af te krijgen. De andere zijde zullen we binnenkort aanpakken, dus die resultaten zullen jullie binnenkort zien.

Op www.ajax.nl heeft ook al een stukje gestaan over deze muurschildering zie : http://www.ajax.nl/Nieuws/Nieuwsarchief/Nieuwsartikel/ArenA-kleurt-steeds-meer-roodwit.htmWe zijn blij dat we op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan een sfeervollere ArenA, met meer Ajax en Amsterdam uitstraling. We hopen dat deze muurschildering zal leiden tot nog meer kleine en grote aanpassingen zodat we ons als supporters echt thuis kunnen voelen in ons stadion!Klik op lees verder voor de foto's!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document