>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Kunst in de Spelerstunnel

geplaatst op: 12 Feb 2013
De afgelopen weken waren we achter de schermen al druk bezig met het Project Spelerstunnel. Een van de NUA boys werd benaderd vanuit Ajax met de vraag of de spelerstunnel een ander uiterlijk kon krijgen. Gezien de ervaring bij het Sportcafe ArenA zocht de NUA contact met South Crew om hun expertise te gebruiken bij dit unieke project. Een samenwerking was ontstaan, vanaf toen werd het project gezamenlijk opgepakt.

Ben je volgende week in Bucaresti en heb je niets te doen....

geplaatst op: 11 Feb 2013
.... timmer dan een metrootje dicht ofzo!Graffiti heeft nog geen lange historie in Roemenie, uiteraard als gevolg van het ijzeren gordijn. Maar na de val van diktator Ceausescu in 1989 is de graffiti aan een niet te stoppen opmars begonnen!
Boekarest is het Mecca van de huidige Metrobombers! De mooie oude metrostellen zijn bijna allemaal versierd met prachtige pieces waarvoor behoorlijk wat tijd nodig is geweest! Je kunt het vergelijken met good old days in New York, Roma en Amsterdam!Van tags tot throwups, van silverpieces tot fullcolour burners, van wholecar tot wholetrain, alles komt voorbij rollen als je je ogen openhoudt in de ondergrondse van Boekarest!

Klik op lees verder voor meer foto's en filmpjes van graffiti in Boekarest

10-02-2013 AFC Ajax 1-1 Roda JC

geplaatst op: 10 Feb 2013


De foto spreekt voor zich, dus een kort en krachtig fotoverslag. Wij tonen ons solidair aan onze mede groeperingen. STOP SV'S!

(Het fotoverslag wordt later bijgewerkt met een fotoserie vanaf het veld.)

Verkoop Meersche Helden Ajax - Roda

geplaatst op: 09 Feb 2013


Fanzine De Meersche Helden

Aankomende Zondag 10 februari voorgaand de wedstrijd Ajax-Roda komt DMH uit met uitgave 26.

De verkoop zal plaats vinden binnen de ArenA bij de opgangen.

Dit keer een exclusief interview met de pas overleden Meneer Schoevaart.

Het oude of het nieuwe logo?

Ik ben voor het oude logo, dat is gewoon het mooist,

Meneer Laser heeft het nieuwe logo ontworpen en die heeft uitgelegd aan mij dat het oude logo niet gebruikt kon worden op nieuwe shirts en op briefpapier enz.

Toen zei ik tegen hem: “kijk nou naar de helm van het nieuwe logo, daar zit niks meer in. In het oude logo wel. Nu heb je een gat en dat is niet mooi.”

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document