>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag PEC Zwolle - Ajax (2-4)

geplaatst op: 11 Nov 2012
Na de midweekse CL wedstrijd in Manchester waar Ajax verdienstelijk gelijkspeelde moesten onze jongens naar Zwolle om tegen de plaatselijke PEC aan te treden! Waar we normaal wel eens punten verliezen bij dit soort uitwedstrijden werd dit keer met 2-4 gewonnen. Ajax liep eenvoudig weg tot een 0-4 voorsprong, maar in de laatste 10 minuten werden toch weer 2 onnodige tegengoals weggegeven! Dat moet anders in de toekomst! Dit soort wedstrijdjes moet je als Ajax zijnde makkelijk uit kunnen spelen zonder tegengoals te incasseren, daar heeft de ploeg nog wat te doen. Verder zijn we tevreden met de 3 punten, al was het spel niet spectaculair.Klik op lees verder voor ons fotoverslag...

Ingezonden: Even benadrukken: het belang van drie man per auto

geplaatst op: 10 Nov 2012
De Supportersvereniging Ajax schuift steevast aan bij het vooroverleg voor uit- en thuisduels van Ajax in de competitie. Samen met vertegenwoordigers van de club proberen we dan gunstige voorwaarden af te dwingen om een wedstrijd te bezoeken.

2e fotoverslag Manchester City - Ajax (2-2)

geplaatst op: 08 Nov 2012
Omdat een uitwedstrijd altijd vanuit meerdere oogpunten beleefd wordt hebben we weer een tweede fotoverslag van Manchester City-Ajax in elkaar geknutseld met foto's van thuisblijvers en foto's vanuit Manchester zelf.

Geniet nogmaals van leuke sfeerbeelden vanuit supportersoptiek!Klik op lees verder om het hele fotoverslag te bekijken!

Fotoverslag Manchester City - Ajax (2-2)

geplaatst op: 07 Nov 2012
Gisterenavond speelden onze Godenzonen verdienstelijk met 2-2 gelijk tegen de grootverdieners uit Manchester. Via De Jong kwam Ajax zelfs op een verdiende 0-2 voorsprong, maar deze kon helaas niet vastgehouden worden door de toenemende druk vanuit City.
Door het resultaat bij de andere wedstrijd zit overwintering in de CL er niet in, maar met 4 punten uit de onderlinge duels tegen City doen we het buitengewoon goed!

Op de dag na de wedstrijd zijn we een kijkje gaan nemen bij een kleinere club in de regio ; Bolton Wanderers. We kregen een prive rondleiding, dus ook daarvan zijn leuke kiekjes gemaakt.Klik op lees verder voor het hele fotoverslag uit de stad, het stadion en van Bolton Wanderers....

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document