>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

KNVB Beker - Ajax - AZ

geplaatst op: 28 Feb 2013
We zijn wel wat gewend. De gifbeker is regelmatig tot de bodem leeg gegaan. Dan vallen de afgelopen weken wel te relativeren, maar pijn doet het: twee van de drie competities naar de maan en de derde? Tja, in de reguliere competitie in eigen huis twee keer onnodig gelijkspelen en uit weinig overtuigend winnen.
Dan kunnen superlatieven en krachttermen het gevoel niet meer beschrijven.
Desalniettemin staan we twee punten achter de koploper en kunnen nog altijd kampioen worden. Kin omhoog, borst vooruit! Op naar het Leidse! (Lees je mee Eberhart?)Fotoverslag Ajax (1-1) Ado

geplaatst op: 25 Feb 2013
Het was een zondag middag die een beetje deed denken aan Ajax - Roda... een open dak..kou.. sneeuw... een prima eerste kwartier met grote kansen, en vervolgens 0-1 achter komen. Ado ging zich compleet ingraven en met 11 man verdedigen, waardoor we weer een lastige en vooral saaie middag tegemoet gingen.

Ajax wist wederom weer aardig wat kansen te creëren om ze vervolgens niet te benutten. Terwijl de klok maar door tikte, leken we zelfs richting een nederlaag te gaan. Helaas moeten we concluderen dat ook de arbitrage weer 2 discutabele momenten in ons nadeel besloot, maar dit mag geen excuus zijn. We misten ook wat mentaliteit, passie en inzet bij onze eigen spelers.

Vlak voor tijd wist Schöne nog een punt te redden, maar zoals Frankie al zei, we hebben nu alles in eigen hand.

Op naar 32 !

FC Steaua Bucureşti - AFC Ajax

geplaatst op: 23 Feb 2013

Ondertussen in Boekarest

geplaatst op: 21 Feb 2013
Met nog iets meer dan zes uur te gaan voor de aftrap vanavond plaatsen we enkele foto's van onze boys in de Roemeense hoofdstad.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document