>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag: Ajax - vitesse

geplaatst op: 04 Nov 2012
zie hier het fotoverslag van deze zaad wedstrijd, en foto's van onze Bob Marley actieKlik op lees verder voor het hele fotoverslag...

31-10-2012 Ons Sneek 0 - 2 AFC Ajax

geplaatst op: 31 Oct 2012
'Ons Sneek', We hebben er allemaal nog nooit van gehoord, en laten we dat zo maar houden. Het B-Elftal van Ajax wist niet te imponeren, en had nauwelijks een opwindend moment in huis zodat we het wat warmer kregen op de tribunes. Zo vlak voor rust bracht bartje toch nog wat sfeer erin op de tribunes. In de 2e helft speelde Ajax niet veel beter, Sulejmani, Eriksen en Babel moesten de boel omdraaien. Vooral met dank aan Eriksen kwam de 0-1 op het scorebord, niet veel later scoorde Denswil vanuit een vrije trap. Laten we deze wedstrijd snel vergeten, op naar de volgende ronde, dat is tenslotte het enige dat telt op zo'n avond!

Groundhopping : Everton-Liverpool (2-2)

geplaatst op: 30 Oct 2012
Toevalligerwijze werd in het weekend dat kakkerlakken-Ajax gespeeld werd ook de derby tussen Everton en Liverpool gespeeld. En omdat we toch niet naar de Kuip mogen afreizen kon de overtocht richting Liverpool geboekt worden.Klik op lees verder voor het fotoverslag…

Fotoverslag laatste training voor feyenoord-Ajax

geplaatst op: 30 Oct 2012
Op zaterdag 27 Oktober vond de laatste openbare training voor de enige echte klassieker van Nederland plaats in de ArenA.
Ruim 800 supporters gaven de Ajacieden een steuntje in de rug voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar!
We hadden voor Ryan Babel een doekje gemaakt met de tekst All Colours Are Beautiful om hem te steunen naar aanleiding van de rassistische tweets aan zijn adres!


Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document