>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag AFC Ajax-BVB Dortmund (1-4)

geplaatst op: 21 Nov 2012
Dit was niets... we moeten ons toch wel een beetje schamen. We kunnen best verliezen van Dortmund, maar de goals werden wel heel makkelijk weggegeven en we brachten zelf veel te weinig!
Er rest niets anders dan trachten te overwinteren in de Europa League door in Madrid goede zaken te doen, of gewoon te hopen dat Dortmund zijn plicht doet tegen Manchester City.

Op ons vak vandaag veel vlagvertoon en bandieri's... mooie afwisseling met de CL-vlaggetjesKlik op lees verder voor het hele fotoverslag

Fotoverslag: Ajax - VVV

geplaatst op: 18 Nov 2012
gister was de wedstrijd tegen vvv, met een 2-0 winst zie hier ons fotoverslag

Mijn ideale weekend...

geplaatst op: 15 Nov 2012
Mijn ideale weekend

Zaterdag ga ik heerlijk wakker worden. Ik weet het nu al. Als ik rustig op sta met de nodige Pre Match Stress in mijn lijf zie ik mijn vest en shirt hangen. Eerst even douchen en wat eten. Dan nog wat andere dingetjes doen en snel naar Amsterdam. OV-chip, Arena-card en SCC in mijn linker achterzak, mijn portemonnee in mijn rechter. Me wel nog even afvragend waar ons hoesje blijft en toch maar dat kartonnen ding eromheen doen. Hoor je overigens nooit meer wat van na die excuusmail maar dat terzijde. Nieuwmarkt, supportershome en dan lekker stoeltje 267 opzoeken. Biertje erbij want het is geen risicowedstrijd en kijken hoe iedereen zijn vak betreedt. 410 is al lekker op dreef en de spelers komen het veld op. Na 45 minuten staat het al 4-0 tegen die gele rakkers uit Venlo. Tijd voor een navulling. Arena-card maar weer eens vernieuwen, en dan in de rij voor een nieuwe pot bier. Daarna is het weer tijd voor mijn nodige lichaamsbeweging en moeten die trappen weer bedwongen worden. Prima allemaal. Gaat allemaal lekker. Tweede helft is ook prachtig. Verdubbeling van de score en Venlo druipt af. Goed voor het doelsaldo en nog leuker omdat de Lampies verloren hebben. Daarna weer snel afpilsen op de Nieuwmarkt en vervolgens mijn mandje opzoeken in Amsterdam. Altijd handig als je maatje daar woont. Volgende dag staat namelijk ook geheel in het teken van Ajax. Om kwart over twaalf sta ik met mijn e-ticket voor Tuschinski. Tijdens de IDFA wordt er de documentaire vertoont van Jari Litmanen. Prachtige beelden van een fantastische Ajacied. Heerlijk even genieten van zijn mooie acties van destijds en het onoverwinnelijke Ajax. Ze waren toen net zo fanatiek als gisteren tegen VVV. Oh wat ben ik trots op mijn cluppie en met een grote lach op mijn gezicht ga ik zondag weer richting huis. En die mondhoeken zullen aankomende week nog steeds in mijn oren zitten mede omdat de rest van de concurrentie ook punten heeft laten liggen.

Mijn meest afgrijselijke weekend

Mijn vriendin komt me vol trots vertellen dat ze voor ons een Ajax-weekend geboekt heeft in Centerparcs.


Mx

Fotoverslag PEC Zwolle - Ajax (2-4)

geplaatst op: 11 Nov 2012
Na de midweekse CL wedstrijd in Manchester waar Ajax verdienstelijk gelijkspeelde moesten onze jongens naar Zwolle om tegen de plaatselijke PEC aan te treden! Waar we normaal wel eens punten verliezen bij dit soort uitwedstrijden werd dit keer met 2-4 gewonnen. Ajax liep eenvoudig weg tot een 0-4 voorsprong, maar in de laatste 10 minuten werden toch weer 2 onnodige tegengoals weggegeven! Dat moet anders in de toekomst! Dit soort wedstrijdjes moet je als Ajax zijnde makkelijk uit kunnen spelen zonder tegengoals te incasseren, daar heeft de ploeg nog wat te doen. Verder zijn we tevreden met de 3 punten, al was het spel niet spectaculair.Klik op lees verder voor ons fotoverslag...

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document