>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (3-1)

geplaatst op: 14 Dec 2014
Na de glansrijke overwinning midweeks in de CL was er eindelijk weer een wedstrijd op zondag (helaas geen 14:30). Vandaag kwam het domvolk uit Utrecht op bezoek.
Het jaar 2014 is bijna ten einde en vandaag werd er tijdens de laatste competitiewedstrijd op gepaste wijze afscheid genomen van hoofdsponsor Aegon. Over de wedstrijd zullen we maar niet veel zeggen. Met vlagen was het aantrekkelijk maar soms was het ook matig.

Fotoverslag Ajax - Willem II (5-0)

geplaatst op: 07 Dec 2014
Na het heerlijke avondje van sinterklaas was het nu een heerlijk avondje voetbal. Alleen de eerste helft dan want toen werden de pakjes nog uitgedeeld. De tweede helft vond Ajax en het wel welletjes en de zwarte piet was vandaag voor de gasten uit Tilburg. Op naar woensdag want dan volgt nog een mooie surprise in de CL.

Feestdagen aanbieding!

geplaatst op: 26 Nov 2014
de koude winter komt er langzaam aan…
wil jij er warm bijzitten de komende tijd?

koop dan nu een STHCRW sjaal! nu slechts 10 euro,
Ook onze t-shirts zijn feestelijk geprijsd tot en met de feestdagen slechts 7,50 per shirt! om het feest compleet te maken kun je ook gebruik maken van een combideal:
STHCRW sjaal en t-shirt naar keuze voor 15 euro!
( alle prijzen zijn exclusief verzendkosten )Fotoverslag PSG - Ajax (3-1)

geplaatst op: 26 Nov 2014
Wederom is het onze Godenzonen niet gelukt om met 3 punten terug naar Mokum te reizen, het werd vanavond 3-1 in Stadion Parc des Princes.
We kwamen goed terug in de wedstrijd maar persoonlijke fouten en te weinig lef hebben ons toch weer de das omgedaan….
En verder …. Parijs, wat een grafstad is het eigenlijk! Geef ons maar Amsterdam!
Drank niet te betalen, vriendelijkheid ver te zoeken … maar gelukkig hebben ze wel een levendige straatscene!!Klik op lees verder voor het uitgebreide fotoverslag (70 foto's) uit de stad en het stadion

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document