>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Feestdagen aanbieding!

geplaatst op: 26 Nov 2014
de koude winter komt er langzaam aan…
wil jij er warm bijzitten de komende tijd?

koop dan nu een STHCRW sjaal! nu slechts 10 euro,
Ook onze t-shirts zijn feestelijk geprijsd tot en met de feestdagen slechts 7,50 per shirt! om het feest compleet te maken kun je ook gebruik maken van een combideal:
STHCRW sjaal en t-shirt naar keuze voor 15 euro!
( alle prijzen zijn exclusief verzendkosten )Fotoverslag PSG - Ajax (3-1)

geplaatst op: 26 Nov 2014
Wederom is het onze Godenzonen niet gelukt om met 3 punten terug naar Mokum te reizen, het werd vanavond 3-1 in Stadion Parc des Princes.
We kwamen goed terug in de wedstrijd maar persoonlijke fouten en te weinig lef hebben ons toch weer de das omgedaan….
En verder …. Parijs, wat een grafstad is het eigenlijk! Geef ons maar Amsterdam!
Drank niet te betalen, vriendelijkheid ver te zoeken … maar gelukkig hebben ze wel een levendige straatscene!!Klik op lees verder voor het uitgebreide fotoverslag (70 foto's) uit de stad en het stadion

Fotoverslag Ajax - Heerenveen (4-1)

geplaatst op: 23 Nov 2014
Voor de zoveelste keer spelen we weer op zaterdagavond. Dit alles heeft te maken met de CL wedstrijd aankomende week tegen en in Paris. En dat terwijl de meeste supporters maandag of zelfs dinsdag naar Parijs vertrekken dus voortaan gewoon PRO 14:30 uur.
Maar goed vanavond komen de gasten uit Friesland (toch nog een beetje europacup avondje). De ArenA zat aardig vol, de sfeer was goed, wij hebben er vertrouwen in. Ajax begon mat en hadden het moeilijk tegen de friezen. Dat leiden zelfs tot vele kansen en je kon er op wachten 0-1. Vlak voor rust was het kantelpunt toen er een fries met rood naar de kleedkamer werd gestuurd. Na rust stelde Ajax orde op zaken en moest het via een eigen doelpunt op gelijke hoogte komen. Daarna liep Ajax uit naar een 4-1 eindstand. Het mooiste moment was de panna van Kishna vlak voor Zuid. Daarvoor kom je toch naar t stadion. Maar goed de uitslag zegt niets over het spel van vanavond en dus MOET het voor dinsdag stukken beter. Op naar Parijs.Een kort fotoverslag op lees verder

Parijs graffiti special deel 2

geplaatst op: 20 Nov 2014
Graffiti in Parijs? Ja zeker, en niet een klein beetje ook!! Na de pioniersperiode waarover we in het eerste deel hebben verteld, komen we aan in de jaren 90.Midden jaren 90 toen Amsterdam het walhalla was van de graffiti scene in Europa zag je ook dat Parijse spuiters op toerbeurt Amsterdam aandeden. Bekendste namen uit deze tijd zijn Colorz, Dystur, Creez, Cesam,Frez. Gasten die wisten hoe ze moesten destroyen. 20 blikken per nacht opraggen op de straten van Amsterdam en ook op de metro’s werd flink huisgehouden.
Deze gasten waren ook in Parijs zelf All-city.Daarna bleef het een tijdje stil aan het Franse front. Maar toen kwam SDK op de proppen. Eurostar bombers die graffiti promotie weer op een hoger level brengen. Steeling, Dealing, Killing. Binnen no time zag je ze overal, euro wide. Dikke kleuren, dikke stijlen, vette rammels.Gelijktijdig kwamen ook crews als T?C, GAP, UV, TLM als paddestoelen uit de grond schieten. Paris was booming. Zeker door de graffiti magazines Xplicit Graffx en films als dirty hands.Echte bombers kennen we ook in Parijs. De meest bekende is misschien wel O'clock. Op de meest vreemde plekjes in Parijs zie je tags van hem, van ultra klein met mini edding 3000-tje tot mega large over hele rolluiken. Geen tag van hem is hetzelfde wat hem een fascinerende bomber maakt. Zijn tags zijn bijzonder qua stijl, kwaliteit en kwantiteit.Als we het over kwantiteit hebben kunnen we zeker UV (Ultra Violent) niet overslaan. Tran heeft het meeste werk van iedereen gezet, all over.Er is momenteel zeer weinig te vinden van Paris graffiti op het internet omdat er zeer omvangrijke onderzoeken lopen tegen een aantal verdachten.

Een vreemd plekje in de street art neemt Space Invader in. Hij maakt met mozaikjes van space invader en andere mozaiken veel furore in de art scène. Ook in Amsterdam zijn er werkjes van hem te vinden, goed zoeken dus!Al met al ; WE LOVE PARIS!
Voor alle nieuwe Parijs graffiti foto's klik op lees verder ….

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document