>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Onze grote liefde is jarig!

geplaatst op: 18 Mar 2013
Onze grote trots en liefde is jarig!

Op 18 maart 1900 werd de Football Club Ajax opgericht. Dit gebeurde tijdens een vergadering in Café Oost-Indië in de Kalverstraat. Dat is inmiddels 113 jaar geleden. Een dag na de winst in Alkmaar én als koploper van de Eredivisie smaakt de taart nog zoeter.

Iedereen van harte gefeliciteerd met Ons Aller Ajax!

Fotoverslag AZ (2-3 ) AFC Ajax

geplaatst op: 17 Mar 2013
De eerste van de 8 finales, az away.
Vooraf werd al voorspeld dat Ajax een lastige middag tegemoet ging, maar het tegendeel leek al snel bewezen. Door doelpunten van De Jong en Blind kwam Ajax vrij eenvoudig op 0-2, er leek helemaal niks aan de hand. Vlak na rust viel vrij snel de 1-2, het werd even spannend. Maar na de 1-3 nam Ajax de controle weer, het was wachten op de 1-4 toen uit het niets de 2-3 viel, het was dus nog even billen knijpen tot het laatste fluitsignaal.. maar deze horde is genomen, nog 7 finales te gaan!!

Zie hier ons fotoverslag van deze middag....

Project spelerstunnel deel 2!

geplaatst op: 13 Mar 2013
De afgelopen tijd hebben we achter de schermen, in samenwerking met de NUA, gewerkt aan het project 'spelerstunnel'. De eerste resultaten hebben we al met jullie gedeeld en waren al zichtbaar tijdens de thuiswedstrijden.

Onlangs hebben we weer een aantal dagen hard gewerkt om de rest van de spelerstunnel te voorzien van een kunstwerk. We zijn trots en vereerd dat we dit samen met NUA uit hebben mogen voeren, ons stadion begint steeds meer een echte Ajax waardige uitstraling te krijgen.

Na het sportcafe bij vak 116, en nu de spelerstunnel.. wij verheugen ons alweer op een (hopelijk) volgend project!

Foto's zeggen meer dan duizend woorden, dus klik snel op lees verder voor de foto's!! ( er volgt nog een uitgebreide update )


AFC AJAX - PEC Zwolle

geplaatst op: 10 Mar 2013
Vandaag is de koppositie te heroveren. Maar Frank waarschuwde de spelers voor de 'reuzendoder'. En terecht, we hebben (op z'n zachtst gezegd) vervelende wedstrijden meegemaakt waarbij we het hebben verzaakt. Christian zei al dat het kadootje van San Marco moest worden uitgepakt. Wij ruiken bloed!

Daley Blind heeft in de afgelopen week besprekingen over zijn contract gehad met Ajax. Frank de Boer wil hem graag behouden; Daley is gegroeid. En voor die inzet wordt Daley op z'n verjaardag beloond. South Crew maakte een Baludoek voor de linksback. Daley nam zelf ook even een spuitbus ter hand. Deze actie wordt natuurlijk zeer gewaardeerd! topper!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document