>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

2e Fotoverslag Ajax-Willem 2 (5-0)

geplaatst op: 07 May 2013
Dit keer meer foto's van Corteo, Huldiging, maar ook extra foto's van de wedstrijd. Totaal 67 nieuwe foto's!!
Veel kijkplezier....Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

Video: Corteo VAK410 voorafgaand aan de Kampioenswedstrijd

geplaatst op: 06 May 2013

Fotoverslag Ajax-Willem II (5-0) KAMPIOENEN!!

geplaatst op: 05 May 2013
De 32ste landstitel is een feit! Voor de 3e keer op rij is AFC Ajax Amsterdam kampioen van Nederland geworden. In de ArenA werd Willem II met 5-0 verslagen waardoor we niet meer te achterhalen zijn voor de rest!
Speciaal voor deze dag hebben we weken gezwoegd om een spandoek te maken wat bij deze bijzondere dag past! Gezamenlijk met de boys van de F-Side werd een schaal gespoten van 19 meter met een hand de schaal grijpt van 15 meter.
Mooi uitgesneden werd het spandoek precies na de 3-0 getoond, onder genot van wat fakkels en het WIJ ZIJN KAMPIOEN!! bleef het doek mooi lang omhoog.Klik op lees verder voor het hele fotoverslag, met daarin de bouwfoto's van het megadoek en verdere plaatjes van de dag!
(meer foto's zullen volgen.... huldiging en andere zaken)

Fotoverslag Nac - Ajax

geplaatst op: 28 Apr 2013
The road to number 32, het voordeel van het gelijke spel verleden week is dat we thuis tegen Willem2 kampioen kunnen worden, hiervoor moest wel eerst een andere horde genomen worden, het avondje nac in breda.

De eerste helft was zwak, Ajax kwam goed weg toen nac 2 grote kansen op 1-0 onbenut liet. Ajax probeerde het tevergeefs veel van afstand, veel grotere kansen hebben we niet gezien. De 2e helft begon een stuk beter met 2 doelpunten in 5 min, de ontlading in het uitvak was groot!

'We hebben de schaal met één hand vast, laten we hem volgende week met twee handen vastpakken'

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document