>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Project spelerstunnel deel 2!

geplaatst op: 13 Mar 2013
De afgelopen tijd hebben we achter de schermen, in samenwerking met de NUA, gewerkt aan het project 'spelerstunnel'. De eerste resultaten hebben we al met jullie gedeeld en waren al zichtbaar tijdens de thuiswedstrijden.

Onlangs hebben we weer een aantal dagen hard gewerkt om de rest van de spelerstunnel te voorzien van een kunstwerk. We zijn trots en vereerd dat we dit samen met NUA uit hebben mogen voeren, ons stadion begint steeds meer een echte Ajax waardige uitstraling te krijgen.

Na het sportcafe bij vak 116, en nu de spelerstunnel.. wij verheugen ons alweer op een (hopelijk) volgend project!

Foto's zeggen meer dan duizend woorden, dus klik snel op lees verder voor de foto's!! ( er volgt nog een uitgebreide update )


AFC AJAX - PEC Zwolle

geplaatst op: 10 Mar 2013
Vandaag is de koppositie te heroveren. Maar Frank waarschuwde de spelers voor de 'reuzendoder'. En terecht, we hebben (op z'n zachtst gezegd) vervelende wedstrijden meegemaakt waarbij we het hebben verzaakt. Christian zei al dat het kadootje van San Marco moest worden uitgepakt. Wij ruiken bloed!

Daley Blind heeft in de afgelopen week besprekingen over zijn contract gehad met Ajax. Frank de Boer wil hem graag behouden; Daley is gegroeid. En voor die inzet wordt Daley op z'n verjaardag beloond. South Crew maakte een Baludoek voor de linksback. Daley nam zelf ook even een spuitbus ter hand. Deze actie wordt natuurlijk zeer gewaardeerd! topper!

2e Fotoverslag Twente-Ajax (0-2)

geplaatst op: 03 Mar 2013
Omdat we zo tevreden zijn met de 3 punten, hebben we een tweede fotoverslag gemaakt van Twente-Ajax (0-2). Dit keer foto's vanuit het uitvak... Geniet nog een keer van deze fraaie en broodnodige overwinning!

FC Twente - AFC Ajax

geplaatst op: 03 Mar 2013
De eerste van de nog tien te winnen duels is gespeeld en gewonnen. De afstand met Twente is vergroot. Afwachten wat er in Kerkrade gebeurt.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document