>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Houd elke stoel bezet!

geplaatst op: 03 Apr 2013
Tegen PEC Zwolle en NEC was het ‘uitverkocht’. Alle ruim 53.000 kaarten waren verkocht en aan de stadionkassa moest Ajax nee verkopen aan tientallen Ajacieden. En dan is het extra wrang als er vervolgens duizenden seizoenkaarthouders niet op komen dagen, terwijl er anderen zijn die maar wat graag wel de wedstrijd willen bijwonen, maar dus niet naar binnen kunnen.

Ajax biedt al een tijdje de mogelijkheid aan om je seizoenkaart aan te bieden wanneer je zelf niet kunt. Via AJAX KAARTENMARKT kun je binnen een minuut jezelf registreren, je gooit je barcode online en andere mensen kunnen jouw plek voor één keer overnemen. Je hoeft niet je kaart op te sturen en de koper hoeft hem niet op te halen. Er ligt op de wedstrijddag simpelweg een vervangende kaart klaar bij de stadionkassa. Makkelijker wordt het niet en je krijgt er bovendien nog een mooi bedrag voor, dus waarom zou je niet van deze optie gebruik maken, mocht je zelf verhinderd zijn?

Ajax heeft trouwens recentelijk de kooprechten verruimd, want je kunt nu ook met een seizoenkaart extra kaarten halen. Wil je dus een extra iemand meenemen, kijk dan even op kaartenmarkt of er een extra stoel bij jou in de buurt wordt aangeboden.

We hebben nog drie thuiswedstrijden en we willen een stampvolle ArenA. Mocht je dus echt niet kunnen, maak dan gebruik van de AJAX KAARTENMARKT en zorg ervoor dat elke stoel gewoon bezet is.

Op naar nummer 32!

Fotoverslag Ajax (4-1) Nec

geplaatst op: 31 Mar 2013
Een aantal weken werd achter de schermen al bekend gemaakt dat Jan, Greg en Vurnon vandaag afscheid zouden nemen, voor Jan hadden we al een balustrade doek met de tekst 'Jantje moet een liedje zingen..', ook voor Vurnon waren we al voorbereid met een balustrade doek. Voor Greg werd vervolgens ook nog een balustrade doek gerealiseerd, en om onze 3 helden nogmaals te bedanken werd een ruim 30 meter lang doek gemaakt met de tekst 'Jantje,Greg, Vurnon, 3 star heroes' , natuurlijk ook gericht aan het behalen van de 3e ster. We wensen onze jongens nogmaals veel succes bij hun clubs, en we hopen dat ze nog terugkeren bij ons aller Ajax.

Zie hieronder een fotoverslag met wedstrijd foto's, en foto's uit de voorbereidingen naar deze wedstrijd.

De Meersche Helden uitgave 27

geplaatst op: 30 Mar 2013


South Crew ontmoet Pascalle Tang

geplaatst op: 24 Mar 2013
Geboren in Amstelveen, opgeleid door VV Amstelveen en doorgebroken bij Ajax. Op het
oog lijkt dit een beschrijving te zijn van een talentvol jeugdproduct die de harten van vele
supporters steelt. Niets is minder waar. Waar Ajax voor veel supporters slechts het
eerste elftal is, is voor ons de gehele breedte van de club belangrijk. South Crew sprak
in de winterstop met Ajax Dames verdedigster Pascalle Tang. Een interessant gesprek.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document