>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Willem II - Ajax (2-4)

geplaatst op: 16 Dec 2012
Gelukkig worden ook de slechte wedstrijden gewonnen! Na een bliksemstart stond Ajax na 15 minuten reeds op een comfortabele 0-2 voorsprong , maar daarna kwam een werkend Willem II snel op 2-2. Pas diep in de tweede helft werden de bevrijdende 2-3 en 2-4 binnengeschoten, dus de 3 punten gingen mee terug naar Mokum.... Vlak voor de winterstop staan we op 1 punt van de koplopers en dus staan we er stukken beter voor dan de afgelopen 2 jaren waarin we kampioen werden.Ook vanaf volgende thuiswedstrijd een nieuwe sjaal! Wil je zeker zijn van je exemplaar bestel er dan 1 via info@sthcrw.nl

Fotoverslag Ajax-Grunn (2-0)

geplaatst op: 08 Dec 2012
In de ijzige kou speelde Ajax vanavond tegen FC Groningen. Het stadion was niet echt gevuld, velen hebben een snipperavond genomen....
Onze jongens op het veld deden wat ze moesten doen en wonnen met 2-0.
Weinig op aan te merken, dus op naar volgende week...Klik op lees verder voor het hele fotoverslag

Groundhopping : Genk - Standard Luik / FC Basel

geplaatst op: 07 Dec 2012
We hadden weer een paar daagjes niets te doen doordeweek, dus gingen we een kijkje nemen bij onze Zuiderburen, Genk. Mogelijke tegenstander in de EL, dus je weet nooit waar het goed voor is.
We waren ook benieuwd naar de Ultragroeperingen van de tegenstanders die we gezien hebben in Genk, namelijk Standaard Luik en FC Basel. Beide clubs staan bekend om hun fanatieke aanhang met als bekende Ultra groeperingen Ultras Inferno 96 van Standard en hun naamgenoten Inferno Basel en Ultras Basel. Ook de groepen uit Genk (Drughi, Geneche en Ultras Genk) hadden uiteraard onze aandacht.

Ondanks dat de collectieve straf van UI96 opgeheven is, hingen de spandoeken van Standard nog steeds op hun kop in Genk en was de sfeer vanuit het uitvak niet al te best.
Bij de wedstrijd Genk-Basel liet Inferno Basel een betere indruk achter. Met een mooi doek en pyro hadden ze een lekkere intro, welke gevolgd werd door 90 minuten vlaggen op het vak.
Ook Genk zelf liet zich redelijk horen, ondanks de magere bezetting in de thuisvakken. Wel continue vlaggen in de weer, wat steeds een mooi plaatje gaf.Klik op lees verder voor alle foto's

LET OP: Morgen weer verkoop De Meersche Helden

geplaatst op: 07 Dec 2012
Beste Ajacieden,

Het is weer bijna zover! A.s. zaterdag 8 december voor de wedstrijd AJAX-Groningen komt de volgende editie van De Meersche Helden eindelijk weer uit!

We zeggen bewust ‘eindelijk’, want het gezeik met stadsdeel Zuidoost heeft lang genoeg geduurd natuurlijk. Sinds Juni zijn we aan het touwtrekken geweest om te mogen voortbestaan maar dankzij steun vanuit de club zijn we er nog steeds! We blijven het belachelijk vinden hoe wij zijn benadeeld door de gemeentebobo’s en dit gaat wat ons betreft nog zeker een staartje krijgen. Wordt vervolgd dus.

Buiten de Arena is het ons helaas nog wel verboden om te verkopen, maar dankzij steun vanuit de club mogen we het fanzine in de Arena wel aan de man brengen. Zodra het stadion opengaat is De Meersche Helden in het hele stadion vertegenwoordigt. Het fanzine kost nog steeds een knaak en de verkopers zullen in herkenbare kleding op de overloop staan.

We zijn er trots op dat wij nog steeds mogen fungeren als een stem voor de supporters van ons aller Ajax in deze vorm. Hoewel we bijna naar de klote zijn gegaan zijn we nog meer gebrand om het fanzine nog mooier en beter te maken. Ons aller Ajax verdiend wat ons betreft dus ook een fanzine waarin de supporters hun stem kunnen laten horen.

De Meersche Helden: Voor supporters, door supporters!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document