>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag RKC ( 0 - 2 ) AFC Ajax

geplaatst op: 17 Feb 2013
RKC - Ajax, Frankie kondigde vooraf al aan een aantal spelers rust te geven. De gehele voorhoede van afgelopen donderdag kreeg vandaag rust. Het spelbeeld was duidelijk, Ajax maakte het spel en rkc loerde op een counter. De eindstand was dan ook al bij rust behaald door doelpunten van Moisander en Eriksen. In de tweede helft moest Vermeer nog 2x ingrijpen door een penalty te stoppen en een 1vs1 situatie te neutraliseren, dit deed die prima! Kortom een simpele overwinning, onze mannen hebben hun energie kunnen besparen voor de aanstaande return tegen steau.

See u in boekarest!

Fotoverslag Ajax-Steaua Boekarest (2-0)

geplaatst op: 14 Feb 2013
Ajax heeft een goede stap gezet richting de laatste 16 van de Europa League. Onze godenzonen wonnen dik verdiend met 2-0 van Steaua Boekarest maar vergat een definitief einde te maken aan de aspiraties van de Roemenen. Maar met de 2-0 op zak lijkt de kans groot om de laatste 16 te bereiken, waar Ajax het dan hoogstwaarschijnlijk moeten opnemen tegen Chelsea!

Fotoverslag voorzien van extra foto's! ( 15-02)


Klik op lees verder voor het hele fotoverslag!

Kunst in de Spelerstunnel

geplaatst op: 12 Feb 2013
De afgelopen weken waren we achter de schermen al druk bezig met het Project Spelerstunnel. Een van de NUA boys werd benaderd vanuit Ajax met de vraag of de spelerstunnel een ander uiterlijk kon krijgen. Gezien de ervaring bij het Sportcafe ArenA zocht de NUA contact met South Crew om hun expertise te gebruiken bij dit unieke project. Een samenwerking was ontstaan, vanaf toen werd het project gezamenlijk opgepakt.

Ben je volgende week in Bucaresti en heb je niets te doen....

geplaatst op: 11 Feb 2013
.... timmer dan een metrootje dicht ofzo!Graffiti heeft nog geen lange historie in Roemenie, uiteraard als gevolg van het ijzeren gordijn. Maar na de val van diktator Ceausescu in 1989 is de graffiti aan een niet te stoppen opmars begonnen!
Boekarest is het Mecca van de huidige Metrobombers! De mooie oude metrostellen zijn bijna allemaal versierd met prachtige pieces waarvoor behoorlijk wat tijd nodig is geweest! Je kunt het vergelijken met good old days in New York, Roma en Amsterdam!Van tags tot throwups, van silverpieces tot fullcolour burners, van wholecar tot wholetrain, alles komt voorbij rollen als je je ogen openhoudt in de ondergrondse van Boekarest!

Klik op lees verder voor meer foto's en filmpjes van graffiti in Boekarest

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document