>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Oefenwedstrijd SDC Putten - AFC Ajac (1-4)

geplaatst op: 30 Jun 2013

De eerste goal van het nieuwe seizoen is meteen een prachtige en wordt gevierd.

Nieuwe boek van 3 hoog achter ; WZAWZDB

geplaatst op: 21 Jun 2013
Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste! – boek met komische tweets over het seizoen 2012-2013
Een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven: voetbalhumor in boekvorm opgebouwd uit tweets. Lekker underground en ongecensureerd vanuit de beleving van een Ajacied.
Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste! is een compilatie van komische tweets van @3HoogAchter over het seizoen 2012-2013.
Na de voltooiing van de fluwelen revolutie onder leiding van Cruijff en de nieuwe beleidskoers verovert Ajax de derde titel op rij.

Dit boek is nu te koop als paperback voor € 9,95.

Titel: Wij zijn Ajax! Wij zijn de beste!
Auteur: Drie Hoog Achter

Website: http://www.mijnbestseller.nl/magento/wij-zijn-ajax-wij-zijn-de-beste2.html

Twitter: @3HoogAchter

Football Supporters Europe congres komt naar A'dam !!

geplaatst op: 11 Jun 2013
Combiregelingen, hoge toegangsprijzen, boetes voor ludieke spandoeken: hoe vrij en loyaal kunnen voetbalsupporters nog zijn in het huidige voetbal? De FSE (Football Supporters Europe) organiseert van 19 tot 21 juli een congres in de Amsterdam Arena. Als Nederlandse voetbalsupporter kun je ook aanwezig zijn.

Discussiėren
Het is de zesde keer dat de FSE een grootschalig fancongres organiseert. Inmiddels hebben zich al ruim driehonderd supporters uit heel Europa zich aangemeld om mee te discussiėren over belangrijke supportersonderwerpen. Hoe moeten we bijvoorbeeld omgaan met de trend dat miljardairs het voetbal als leuke investering zien? En wat wil je eigenlijk betalen voor een kaartje? En is het 'moderne voetbal' een bedreiging voor de fancultuur? En leuk zo'n EK 2020 in verschillende landen, maar hoe moeten de supporters dat logistiek gaan regelen?

De Amsterdam Arena is decor voor een serie van werkgroepen en discussies, waarbij ook een afvaardiging van de Uefa aanwezig zal zijn. Een van hen is Gianni Infantino, die we natuurlijk vooral kennen van de Champions League lotingen afgelopen jaren.

Aanmelden
Kijk hier: http://fanseurope.org/en/fans-congress/effc-programme-overview.html voor het gehele programma. Wil jij het Fans Congress ook niet missen? Dan kun je je hier http://fanseurope.org/en/fans-congress/effc-2013-registration.html aanmelden. Let op: de inschrijving sluit op 30 juni.

(tekst ajaxlife.nl)

Ook de South-Crew zal bij dit evenement aanwezig zijn, om deel te nemen maar ook om te assisteren. Tevens zal er merchandise verkoop plaatsvinden!

In Memoriam: Bobby Haarms

geplaatst op: 06 Jun 2013


Bobby Haarms (1934-2009).
Wij zullen je nooit vergeten goede beul!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document