>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Zallemenut nog 'n keertje overdoen!

geplaatst op: 14 Apr 2013

Fotoverslag Ajax-Heracles (4-0)

geplaatst op: 07 Apr 2013
Vandaag stond Ajax-Heracles voor ons in het teken van de afsluiting van de bandieriweek. 150 scholieren hebben de afgelopen week een bandieri gemaakt in het kader van de Ajaxcampus opleiding en vandaag mochten deze scholieren naar de wedstrijd Ajax-Heracles op vak416. Op vak415 hadden wij een baludoek gemaakt met de tekst : Kampioen worden! Ajax Campus. Want alleen kampioenen doen mee met dit scholenproject. We vonden het een eer om deel uit te mogen maken van het project voor het derde opeenvolgende jaar.
Om 14:45uur werd verzameld op de Toekomst, waarvandaan in een corteo richting de ArenA gelopen werd! In vak416 lieten de scholieren zich goed horen, en waren de bandieri's regelmatig te zien!Check deze bandieri! De makers hadden de einduitslag goed voorspeld! Wat een inzicht!
Klik op lees verder voor het gehele fotoverslag!

Fotoverslag Week van de Bandieri (AjaxCampus)

geplaatst op: 07 Apr 2013
De gehele vorige week zijn we tezamen met 150 scholieren van Bindelmeer College, Nova College (West en Haarlemmermeer), Over Y en Het Plein druk bezig geweest met het maken van bandieri's! In het kader van het lesprogramma van de Ajax Campus werd de week van de bandieri gehouden. De scholieren krijgen in het lesprogramma de 5 kernwaarden van Ajax geleerd, zodat ze deze in hun dag-dagelijkse leven kunnen gebruiken. Om het hele lesprogramma uit te leggen voert wat ver, dus voor een uitleg van het lesprogramma verwijzen we graag naar www.axios.nl en www.ajaxcampus.nl
Het is voor ons een mogelijkheid om ons ook op een andere manier te laten zien dan alleen in het stadion. Op vrijwilligers basis hebben we deze week ondersteund om onze betrokkenheid te tonen!
Het was weer een fantastische week met de scholieren, Stichting Axios en de Ajax Campus. We willen de medewerkers van het Supportershome hierbij nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van het home!Alle bandieri's zijn zodirect te zien bij Ajax-Heracles!!! Dus let even goed op bij vak416 bij aanvang wedstrijd!
Klik op lees verder voor alle foto's van de week van de bandieri

Houd elke stoel bezet!

geplaatst op: 03 Apr 2013
Tegen PEC Zwolle en NEC was het ‘uitverkocht’. Alle ruim 53.000 kaarten waren verkocht en aan de stadionkassa moest Ajax nee verkopen aan tientallen Ajacieden. En dan is het extra wrang als er vervolgens duizenden seizoenkaarthouders niet op komen dagen, terwijl er anderen zijn die maar wat graag wel de wedstrijd willen bijwonen, maar dus niet naar binnen kunnen.

Ajax biedt al een tijdje de mogelijkheid aan om je seizoenkaart aan te bieden wanneer je zelf niet kunt. Via AJAX KAARTENMARKT kun je binnen een minuut jezelf registreren, je gooit je barcode online en andere mensen kunnen jouw plek voor één keer overnemen. Je hoeft niet je kaart op te sturen en de koper hoeft hem niet op te halen. Er ligt op de wedstrijddag simpelweg een vervangende kaart klaar bij de stadionkassa. Makkelijker wordt het niet en je krijgt er bovendien nog een mooi bedrag voor, dus waarom zou je niet van deze optie gebruik maken, mocht je zelf verhinderd zijn?

Ajax heeft trouwens recentelijk de kooprechten verruimd, want je kunt nu ook met een seizoenkaart extra kaarten halen. Wil je dus een extra iemand meenemen, kijk dan even op kaartenmarkt of er een extra stoel bij jou in de buurt wordt aangeboden.

We hebben nog drie thuiswedstrijden en we willen een stampvolle ArenA. Mocht je dus echt niet kunnen, maak dan gebruik van de AJAX KAARTENMARKT en zorg ervoor dat elke stoel gewoon bezet is.

Op naar nummer 32!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document