>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax-Steaua Boekarest (2-0)

geplaatst op: 14 Feb 2013
Ajax heeft een goede stap gezet richting de laatste 16 van de Europa League. Onze godenzonen wonnen dik verdiend met 2-0 van Steaua Boekarest maar vergat een definitief einde te maken aan de aspiraties van de Roemenen. Maar met de 2-0 op zak lijkt de kans groot om de laatste 16 te bereiken, waar Ajax het dan hoogstwaarschijnlijk moeten opnemen tegen Chelsea!

Fotoverslag voorzien van extra foto's! ( 15-02)


Klik op lees verder voor het hele fotoverslag!

Kunst in de Spelerstunnel

geplaatst op: 12 Feb 2013
De afgelopen weken waren we achter de schermen al druk bezig met het Project Spelerstunnel. Een van de NUA boys werd benaderd vanuit Ajax met de vraag of de spelerstunnel een ander uiterlijk kon krijgen. Gezien de ervaring bij het Sportcafe ArenA zocht de NUA contact met South Crew om hun expertise te gebruiken bij dit unieke project. Een samenwerking was ontstaan, vanaf toen werd het project gezamenlijk opgepakt.

Ben je volgende week in Bucaresti en heb je niets te doen....

geplaatst op: 11 Feb 2013
.... timmer dan een metrootje dicht ofzo!Graffiti heeft nog geen lange historie in Roemenie, uiteraard als gevolg van het ijzeren gordijn. Maar na de val van diktator Ceausescu in 1989 is de graffiti aan een niet te stoppen opmars begonnen!
Boekarest is het Mecca van de huidige Metrobombers! De mooie oude metrostellen zijn bijna allemaal versierd met prachtige pieces waarvoor behoorlijk wat tijd nodig is geweest! Je kunt het vergelijken met good old days in New York, Roma en Amsterdam!Van tags tot throwups, van silverpieces tot fullcolour burners, van wholecar tot wholetrain, alles komt voorbij rollen als je je ogen openhoudt in de ondergrondse van Boekarest!

Klik op lees verder voor meer foto's en filmpjes van graffiti in Boekarest

10-02-2013 AFC Ajax 1-1 Roda JC

geplaatst op: 10 Feb 2013


De foto spreekt voor zich, dus een kort en krachtig fotoverslag. Wij tonen ons solidair aan onze mede groeperingen. STOP SV'S!

(Het fotoverslag wordt later bijgewerkt met een fotoserie vanaf het veld.)

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document