>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag p$v - Ajax (2-3)

geplaatst op: 15 Apr 2013
De Calimero's trekken voorzichtig hun conclusies na de verloren thuiswedstrijd tegen onze Godenzonen: Van Rommel stopt (misschien) na dit seizoen, Dickie Dick gaat nu voor de tweede plek en hij gaat weg bij p$v als/nu het geen kampioen wordt, Strootman heeft gefaald en wil net als Lens voor voor die tweede plaats gaan en Pieters vond dit keer dat hij zijn eigen glazen insloeg. Laten we het nu niet hebben over die miljoenen. En de andere ploegen met kampioenskoorts hebben dit weekend ook niet met die druk kunnen omgaan.

Zallemenut nog 'n keertje overdoen!

geplaatst op: 14 Apr 2013

Fotoverslag Ajax-Heracles (4-0)

geplaatst op: 07 Apr 2013
Vandaag stond Ajax-Heracles voor ons in het teken van de afsluiting van de bandieriweek. 150 scholieren hebben de afgelopen week een bandieri gemaakt in het kader van de Ajaxcampus opleiding en vandaag mochten deze scholieren naar de wedstrijd Ajax-Heracles op vak416. Op vak415 hadden wij een baludoek gemaakt met de tekst : Kampioen worden! Ajax Campus. Want alleen kampioenen doen mee met dit scholenproject. We vonden het een eer om deel uit te mogen maken van het project voor het derde opeenvolgende jaar.
Om 14:45uur werd verzameld op de Toekomst, waarvandaan in een corteo richting de ArenA gelopen werd! In vak416 lieten de scholieren zich goed horen, en waren de bandieri's regelmatig te zien!Check deze bandieri! De makers hadden de einduitslag goed voorspeld! Wat een inzicht!
Klik op lees verder voor het gehele fotoverslag!

Fotoverslag Week van de Bandieri (AjaxCampus)

geplaatst op: 07 Apr 2013
De gehele vorige week zijn we tezamen met 150 scholieren van Bindelmeer College, Nova College (West en Haarlemmermeer), Over Y en Het Plein druk bezig geweest met het maken van bandieri's! In het kader van het lesprogramma van de Ajax Campus werd de week van de bandieri gehouden. De scholieren krijgen in het lesprogramma de 5 kernwaarden van Ajax geleerd, zodat ze deze in hun dag-dagelijkse leven kunnen gebruiken. Om het hele lesprogramma uit te leggen voert wat ver, dus voor een uitleg van het lesprogramma verwijzen we graag naar www.axios.nl en www.ajaxcampus.nl
Het is voor ons een mogelijkheid om ons ook op een andere manier te laten zien dan alleen in het stadion. Op vrijwilligers basis hebben we deze week ondersteund om onze betrokkenheid te tonen!
Het was weer een fantastische week met de scholieren, Stichting Axios en de Ajax Campus. We willen de medewerkers van het Supportershome hierbij nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van het home!Alle bandieri's zijn zodirect te zien bij Ajax-Heracles!!! Dus let even goed op bij vak416 bij aanvang wedstrijd!
Klik op lees verder voor alle foto's van de week van de bandieri

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document