>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax (1-1) Ado

geplaatst op: 25 Feb 2013
Het was een zondag middag die een beetje deed denken aan Ajax - Roda... een open dak..kou.. sneeuw... een prima eerste kwartier met grote kansen, en vervolgens 0-1 achter komen. Ado ging zich compleet ingraven en met 11 man verdedigen, waardoor we weer een lastige en vooral saaie middag tegemoet gingen.

Ajax wist wederom weer aardig wat kansen te creëren om ze vervolgens niet te benutten. Terwijl de klok maar door tikte, leken we zelfs richting een nederlaag te gaan. Helaas moeten we concluderen dat ook de arbitrage weer 2 discutabele momenten in ons nadeel besloot, maar dit mag geen excuus zijn. We misten ook wat mentaliteit, passie en inzet bij onze eigen spelers.

Vlak voor tijd wist Schöne nog een punt te redden, maar zoals Frankie al zei, we hebben nu alles in eigen hand.

Op naar 32 !

FC Steaua Bucureşti - AFC Ajax

geplaatst op: 23 Feb 2013

Ondertussen in Boekarest

geplaatst op: 21 Feb 2013
Met nog iets meer dan zes uur te gaan voor de aftrap vanavond plaatsen we enkele foto's van onze boys in de Roemeense hoofdstad.

Fotoverslag RKC ( 0 - 2 ) AFC Ajax

geplaatst op: 17 Feb 2013
RKC - Ajax, Frankie kondigde vooraf al aan een aantal spelers rust te geven. De gehele voorhoede van afgelopen donderdag kreeg vandaag rust. Het spelbeeld was duidelijk, Ajax maakte het spel en rkc loerde op een counter. De eindstand was dan ook al bij rust behaald door doelpunten van Moisander en Eriksen. In de tweede helft moest Vermeer nog 2x ingrijpen door een penalty te stoppen en een 1vs1 situatie te neutraliseren, dit deed die prima! Kortom een simpele overwinning, onze mannen hebben hun energie kunnen besparen voor de aanstaande return tegen steau.

See u in boekarest!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document