>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Gewoon. Omdat het zo mooi was ...

geplaatst op: 17 Apr 2013

Fotoverslag p$v - Ajax (2-3)

geplaatst op: 15 Apr 2013
De Calimero's trekken voorzichtig hun conclusies na de verloren thuiswedstrijd tegen onze Godenzonen: Van Rommel stopt (misschien) na dit seizoen, Dickie Dick gaat nu voor de tweede plek en hij gaat weg bij p$v als/nu het geen kampioen wordt, Strootman heeft gefaald en wil net als Lens voor voor die tweede plaats gaan en Pieters vond dit keer dat hij zijn eigen glazen insloeg. Laten we het nu niet hebben over die miljoenen. En de andere ploegen met kampioenskoorts hebben dit weekend ook niet met die druk kunnen omgaan.

Zallemenut nog 'n keertje overdoen!

geplaatst op: 14 Apr 2013

Fotoverslag Ajax-Heracles (4-0)

geplaatst op: 07 Apr 2013
Vandaag stond Ajax-Heracles voor ons in het teken van de afsluiting van de bandieriweek. 150 scholieren hebben de afgelopen week een bandieri gemaakt in het kader van de Ajaxcampus opleiding en vandaag mochten deze scholieren naar de wedstrijd Ajax-Heracles op vak416. Op vak415 hadden wij een baludoek gemaakt met de tekst : Kampioen worden! Ajax Campus. Want alleen kampioenen doen mee met dit scholenproject. We vonden het een eer om deel uit te mogen maken van het project voor het derde opeenvolgende jaar.
Om 14:45uur werd verzameld op de Toekomst, waarvandaan in een corteo richting de ArenA gelopen werd! In vak416 lieten de scholieren zich goed horen, en waren de bandieri's regelmatig te zien!Check deze bandieri! De makers hadden de einduitslag goed voorspeld! Wat een inzicht!
Klik op lees verder voor het gehele fotoverslag!

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document