>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Burgemeester Eindhoven gooit miljoenen over de balk. Kies voor de buscombi!

geplaatst op: 12 Sep 2013
Zondag 22 september is het weer zover. PSV - Ajax staat op het programma. Net als voorgaande jaren een belangrijke wedstrijd voor de competitie en net als elke wedstrijd die Ajax speelt kan Ajax ook deze wedstrijd weer rekenen op de steun van een vol uitvak. Ware het niet dat, net als vorig jaar, de burgemeester van Eindhoven roet in het eten dreigt te gooien. Sterker. Hij gooit liever miljoenen over de balk dan te kiezen voor de enige juiste oplossing.

Wat is het probleem. Net als vorig jaar wordt er aan het spoor gewerkt tussen Amsterdam en Eindhoven. Werkzaamheden die prorail al jaren geleden heeft gepland. Vorig jaar werd vanuit zowel de club Ajax als vanuit de supporters aangegeven dat een buscombi het juiste alternatief was. Maar nee, de burgemeester van Eindhoven durfde het niet aan en Ajacieden vanuit het hele land moesten naar de Arena om van daaruit met de trein via Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg naar Eindhoven te gaan en om na de wedstrijd datzelfde stuk terug te moeten reizen. En waarom durfde de burgemeester dat niet? Groter risico? Grote onzin! Elk jaar dat Ajax de bekerfinale speelt gaan er zo'n 8.000 Ajacieden met bussen naar Rotterdam en gebeurt er niets. Feyenoord krijgt een buscombi met 1.600 supporters naar PSV uit, en het gaat niet mis. En Ajax? Ajax moet haar supporters dit jaar misschien via Venlo naar Eindhoven laten reizen of mag zelfs helemaal geen supporters meenemen. Benieuwd wat die 1.200 supporters dan die dag gaan doen. Volgens onze informatie zijn er steeds meer Ajacieden die via via aan kaarten in PSV vakken komen. Het directe gevolg van de bestuurlijke onkunde van de heer van Gijzel.

Dat is echter nog niet alles wat de burgemeester van Eindhoven heeft bedacht. Volgens onze informatie heeft hij de minister van verkeer en waterstaat gevraagd de werkzaamheden aan het spoor te verzetten. Dit zou de belastingbetaler, waar ook alle Ajax supporters toe behoren, meerdere miljoenen euro's gaan kosten. Zelfs het aanbod van ProRail om mee te werken aan busvervoer voor de Ajacieden kan de Einhovense burgervader niet overtuigen. En waarom? Pure lafheid. En de deal is eenvoudig. Hij zorgt voor een buscombi, wij zorgen dat het prima verloopt. Kan hij ons Amsterdammers eens laten zien of Eindhoven inderdaad de grote stad is die ze pretendeert te zijn in plaats van de provinciestad die ze met dit gedrag blijkt te zijn. Kan hij die miljoenen misschien besteden aan wat zangles voor ons Eindhovense vrienden, want dat zullen ze nodig hebben tegen een uitvak met 1.200 Ajacieden.

Bron: Afcasupportersclub.nl

Fotoverslag groningen - Ajax

geplaatst op: 01 Sep 2013
Groningen - Ajax, het was vroeg dag voor de Ajacieden, want we speelde weer op het belachelijke tijdstip van 12:30.. Ajax kwam op 0-1, en zoals iets te vaak de laatste tijd verspeelde we weer punten, 1-1. Wederom een drama pot.‘Persona non Grata’: Henri van der Aat

geplaatst op: 31 Aug 2013
Voorafgaand aan de gisteravond gespeelde wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong Twente (2-1 winst voor ons jongens) op de toekomst hebben wij gezamenlijk met andere supportersgroepen ons ongenoegen over het voorgenomen lidmaatschap van de heer Henri van der Aat laten blijken. Door middel van spandoeken en een ondersteunend pamflet willen wij duidelijk maken dat dit heerschap wat ons betreft niet meer welkom is bij onze club!De tekst van het pamflet:
----
Henri van der Aat: Nooit meer bij Ajax!

Na een spoor van vernieling te hebben achtergelaten verliet Henri van der Aat vorig jaar via de achterdeur AFC Ajax. Opgeruimd staat netjes, zou je zeggen. Toch niet dus. Tot stomme verbazing van praktisch iedereen die Ajax een warm hart toedraagt is Van der Aat voorgedragen als lid van de vereniging. Let wel, dit is dezelfde man die onder andere:

· Als commercieel directeur geen enkele sponsor wist binnen te halen;
· Bezuinigde op de Toekomst om het vrouwenvoetbal te introduceren;
· Meneer Schoevaart schoffeerde;
· Stelselmatig supporters als melkkoe gebruikte (prijsverhoging kaarten);
· Vier miljoen euro in de bodemloze put stortte die hij ‘The Ajax Experience’ noemde (ter vergelijk: de gezamenlijke opbrengst van alle seizoenkaarten op de tweede ring is net zoveel)

En, last but not least, die

· Doodleuk ‘namens Ajax’ procedeerde tegen Johan Cruijff om hem buiten de deur te houden.

Wij, de supporters van Ajax, zullen zijn lidmaatschap van Ajax nooit accepteren. Wij rusten daarom niet totdat deze man voor eens en altijd tot ‘Persona non Grata’ bij Ajax wordt verklaard.

F-Side, VAK410, Ouwe Garde, AFCA Maluku, Youth, 4th, 5th, Sthcrw, NUA

Voordracht lidmaatschap Henri van der Aat…

geplaatst op: 27 Aug 2013
Nadat dit nieuws hier afgelopen zaterdag al werd aangehaald in de column van Jimmy Hill, werd maandagavond bij VI tv ook gesproken over het aanstaande Ajax lidmaatschap van Henri van der Aat. Diverse mensen vroegen/vragen zich af of het hier om een slechte grap gaat, maar het is echter gewoon de harde werkelijkheid. Voor ons is een voordracht van deze man volstrekt onacceptabel.

Wij vragen ons af op basis van welke criteria hij voorgedragen is. Graag brengen wij in herinnering
dat Henri de man is die bijvoorbeeld:

In het proces van Ajax tegen Cruijff aan de kant stond van de personen die tegen het huidige beleid zijn;
Verantwoordelijk was voor de totale mislukking genoemd Ajax Experience;
Tegen het belang van Ajax en de jeugdopleiding in,niet van plan was langer in Geneve te blijven, maar voortijdig een belangrijk overleg
verliet;
Een loting met wéér Real Madrid geweldig noemde voor de supporters;
Met geld dat bespaard werd op de Toekomst, de levensader van Ajax, het niet serieus te nemen vrouwenvoetbal introduceerde;
Meneer Schoevaart schoffeerde;
Als commercieel directeur geen enkele sponsor wist binnen te halen;
Een bevriende vastgoedfiguur aan een peperduur 10 jarig huurcontract hielp voor het onderbrengen van faalproject Ajax Experience in één van diens veel te dure panden;
Stelselmatig toegangskaarten duurder maakte;
Een zeer moeizame tot slechte relatie met supporters onderhield, wat zelfs leidde tot het opzeggen van het vertrouwen in hem door één van de belangrijkste supportersverenigingen: AFCA sc.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze man heeft aangetoond compleet incompetent te zijn en te handelen tegen elk belang van de club en het huidige beleid. Waarom dan hem belonen met een eervol lidmaatschap? Natuurlijk worden er meer mensen voorgedragen, waaronder diverse waarover supporters tevreden kunnen zijn. Maar het lidmaatschap van Henri vd Aat komt over als een klap in het gezicht van ieder die achter de fluwelen revolutie staat.

Met het oog op de geloofwaardigheid van de bestuursraad als leidend bestuurlijk orgaan van Ajax, lijkt het ons met betrekking tot de voordracht van Henri vd Aat niet meer dan logisch dat deze dwaling teniet gedaan wordt en dat deze voordracht teruggedraaid wordt.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document