>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Twente-Ajax (1-1)

geplaatst op: 20 Oct 2013
Jammer genoeg weer niet gewonnen in een uitwedstrijd dit seizoen. Ajax bleef steken op 1-1 waar het gezien de tweede helft zeker meer verdiend had.
Het uitvak was in topvorm, en was constant te horen! Mooi beeld met de vlaggen en de pyro, zo zien we het uitvak graag!Klik op lees verder voor het fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Kutrecht

geplaatst op: 06 Oct 2013
De statistieken waren vandaag nadelig voor ons, Ajax had al geruime tijd niet meer van kutrecht gewonnen in competitie verband, maar daar moest vandaag uiteraard verandering in worden gebracht!
Na een wat stroef begin pakte Ajax vlak voor rust de leiding, en bouwde dit in de 2e helft nog uit naar 3-0.

FUCK 12:30!!


Foto's!

Fotoverslag Ajax-AC Milan (1-1)

geplaatst op: 02 Oct 2013
Pfffff, soms valt het zwaar om een fotoverslag te plaatsen. 2 punten door onze neus geboord door een sluwe Balotelli. Een grote domper op een verder perfecte dag en avond. Ajax speelde een goede pot voetbal, wat helaas niet mocht leiden tot een overwinning. De goal van Denswil was prachtig, de sfeer fantastisch en dus houden we het verder maar bij de foto's....Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

Fotoverslag Ajax-GAE (6-0)

geplaatst op: 30 Sep 2013
Na een matige eerste helft (russtand 0-0) werden we in de tweede helft getrakteerd op 6 doelpunten. De eerste viel gelukkig door een eigen doelpunt, maar daarna durfde Ajax eindelijk weer een beetje te voetballen en acties te maken. De eindstand van 6-0 geeft hopelijk wat vertrouwen voor de komende wedstrijden!Klik op lees verder voor het fotoverslag.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document