>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Football Supporters Europe congres komt naar A'dam !!

geplaatst op: 11 Jun 2013
Combiregelingen, hoge toegangsprijzen, boetes voor ludieke spandoeken: hoe vrij en loyaal kunnen voetbalsupporters nog zijn in het huidige voetbal? De FSE (Football Supporters Europe) organiseert van 19 tot 21 juli een congres in de Amsterdam Arena. Als Nederlandse voetbalsupporter kun je ook aanwezig zijn.

Discussiėren
Het is de zesde keer dat de FSE een grootschalig fancongres organiseert. Inmiddels hebben zich al ruim driehonderd supporters uit heel Europa zich aangemeld om mee te discussiėren over belangrijke supportersonderwerpen. Hoe moeten we bijvoorbeeld omgaan met de trend dat miljardairs het voetbal als leuke investering zien? En wat wil je eigenlijk betalen voor een kaartje? En is het 'moderne voetbal' een bedreiging voor de fancultuur? En leuk zo'n EK 2020 in verschillende landen, maar hoe moeten de supporters dat logistiek gaan regelen?

De Amsterdam Arena is decor voor een serie van werkgroepen en discussies, waarbij ook een afvaardiging van de Uefa aanwezig zal zijn. Een van hen is Gianni Infantino, die we natuurlijk vooral kennen van de Champions League lotingen afgelopen jaren.

Aanmelden
Kijk hier: http://fanseurope.org/en/fans-congress/effc-programme-overview.html voor het gehele programma. Wil jij het Fans Congress ook niet missen? Dan kun je je hier http://fanseurope.org/en/fans-congress/effc-2013-registration.html aanmelden. Let op: de inschrijving sluit op 30 juni.

(tekst ajaxlife.nl)

Ook de South-Crew zal bij dit evenement aanwezig zijn, om deel te nemen maar ook om te assisteren. Tevens zal er merchandise verkoop plaatsvinden!

In Memoriam: Bobby Haarms

geplaatst op: 06 Jun 2013


Bobby Haarms (1934-2009).
Wij zullen je nooit vergeten goede beul!

Beste Frank en Ronald, Al 43 jaar Ajacied! Van Harte!

geplaatst op: 15 May 2013
Beste Frank en Ronald, Al 43 jaar Ajacied! Van Harte!

Fotoverslag FC Groningen - AFC Ajax (0-2)

geplaatst op: 13 May 2013
De laatste wedstrijd van weer een seizoen met de schaal. Dat zal niet snel vervelen! Voor Groningen stond een plek in de play-offs voor Europees voetbal op het spel. Dat was vanaf het eerste fluitsignaal niet te zien. De noorderlingen maakten sowieso een ongeļnteresseerde indruk; de traditionele erehaag werd beperkt tot een nuchter bloemetje. Tja, die mag Boerrigter dan ook niet weggeven.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document