>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax-GAE (6-0)

geplaatst op: 30 Sep 2013
Na een matige eerste helft (russtand 0-0) werden we in de tweede helft getrakteerd op 6 doelpunten. De eerste viel gelukkig door een eigen doelpunt, maar daarna durfde Ajax eindelijk weer een beetje te voetballen en acties te maken. De eindstand van 6-0 geeft hopelijk wat vertrouwen voor de komende wedstrijden!Klik op lees verder voor het fotoverslag.

fotoverslag Ajax-Volendam (4-2 na verlenging)

geplaatst op: 25 Sep 2013
De bekerwedstrijd tegen FC Volendam stond in het teken van het afscheid van onze, helaas veel te vroeg overleden, superbegaafde technicus Gerrie Mühren.
Met een megadoek van 10x12 meter en een balustradedoek van 45 meter, welke we samen met de F-Side gemaakt hebben, herdachten we de held die de bal 5 keer schitterend hooghield in het Bernabeu stadion om de superioriteit van Ajax tentoon te spreiden!Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag...

Fotoverslag Barcelona-Ajax Sfeerimpressie dag 2 + Wedstrijd

geplaatst op: 19 Sep 2013
Barcelona uit, tja dan weet je dat je kunt verliezen. 1 helft heeft Barca ons een beetje mee laten voetballen en na de 2-0 spaarden ze hun krachten. Ons elftal is niet in staat om tegen dit soort ploegen echt weerstand te bieden.
Vanuit de nok van het stadion hebben de supporters zich in ieder geval goed laten horen en hebben we laten zien dat voetbal meer is dan wat er op het veld gebeurd!
Daarnaast hebben we een heerlijke, zonnige dag gehad in Barcelona aan het strand en in de stad, dus wat dat betreft heeft het zeker wel meegezeten!Klik op lees verder voor de kiekjes van de 2e dag plus de wedstrijd...

Gerrie Mühren overleden op 67-jarige leeftijd

geplaatst op: 19 Sep 2013
Donderdagochtend 19 september is Gerrie Mühren overleden. Hij behoorde tot de generatie van de Europacup I rally begin jaren '70. Gerrie leed aan de beenmergziekte MDS. Gerrie werd 67 jaar oud.


® Nationaal Archief

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document