>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax - Kutrecht

geplaatst op: 06 Oct 2013
De statistieken waren vandaag nadelig voor ons, Ajax had al geruime tijd niet meer van kutrecht gewonnen in competitie verband, maar daar moest vandaag uiteraard verandering in worden gebracht!
Na een wat stroef begin pakte Ajax vlak voor rust de leiding, en bouwde dit in de 2e helft nog uit naar 3-0.

FUCK 12:30!!


Foto's!

Fotoverslag Ajax-AC Milan (1-1)

geplaatst op: 02 Oct 2013
Pfffff, soms valt het zwaar om een fotoverslag te plaatsen. 2 punten door onze neus geboord door een sluwe Balotelli. Een grote domper op een verder perfecte dag en avond. Ajax speelde een goede pot voetbal, wat helaas niet mocht leiden tot een overwinning. De goal van Denswil was prachtig, de sfeer fantastisch en dus houden we het verder maar bij de foto's....Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag.

Fotoverslag Ajax-GAE (6-0)

geplaatst op: 30 Sep 2013
Na een matige eerste helft (russtand 0-0) werden we in de tweede helft getrakteerd op 6 doelpunten. De eerste viel gelukkig door een eigen doelpunt, maar daarna durfde Ajax eindelijk weer een beetje te voetballen en acties te maken. De eindstand van 6-0 geeft hopelijk wat vertrouwen voor de komende wedstrijden!Klik op lees verder voor het fotoverslag.

fotoverslag Ajax-Volendam (4-2 na verlenging)

geplaatst op: 25 Sep 2013
De bekerwedstrijd tegen FC Volendam stond in het teken van het afscheid van onze, helaas veel te vroeg overleden, superbegaafde technicus Gerrie Mühren.
Met een megadoek van 10x12 meter en een balustradedoek van 45 meter, welke we samen met de F-Side gemaakt hebben, herdachten we de held die de bal 5 keer schitterend hooghield in het Bernabeu stadion om de superioriteit van Ajax tentoon te spreiden!Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag...

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document