>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Vitesse - Ajax (1-0)

geplaatst op: 05 Feb 2015
We kunnen maar beter niks zeggen en schrijven over deze wedstrijd. Het is wachten op betere tijden maar dat we in een dip zitten is een feit. Vorige week kwamen we nog goed weg maar deze zondag was het diep triest en Ajax onwaardig.

Voor wie?? Voor Ajax Amsterdam!!

geplaatst op: 05 Feb 2015
De laatste wedstrijden zijn, op zijn zachtst gezegd, niet de beste die Ajax ooit gespeeld heeft. Het is duidelijk dat de ploeg niet goed draait. Iedereen denkt er het zijne over en we zouden geen Amsterdammers zijn als we niet overal een uitgesproken mening over zouden hebben.

Wij gaan niets goed praten, want Ajax dient gewoon te allen tijde keihard te vechten voor de winst. Strijd, passie, vechtlust en natuurlijk gogme zijn de sleutelwoorden. Feit is wel dat de ploeg niet beter gaat spelen als we ze uitfluiten en ons helemaal niet laten horen. Vandaag werden we daarom persoonlijk benaderd door Davy Klaassen.

De middenvelder, helaas geblesseerd op dit moment, verzoekt alle supporters als één man achter Ajax te gaan staan. Er staat een erg jong team op het veld, die alle steun kan gebruiken.

Dus daarom bij deze de oproep, vanavond met z’n allen voor: AJAX AMSTERDAM!

(tijdelijk) Supportershome vanavond geopend!

geplaatst op: 05 Feb 2015
Op dit moment zijn wij aan het bouwen zodat jullie donderdag voor en tijdens de wedstrijd Ajax -AZ weer in het supportershome kunnen zijn.
Wij gaan open vanaf 16.30 tot einde wedstrijd. Mick Harren komt het tijdelijke home openen met een optreden van 18:30 tot 20:00 VOL = VOL!
WIJ ZIJN NIET TE STOPPEN

Ajax - 010 (0-0)

geplaatst op: 26 Jan 2015
Zondag stond de enige echte klassieker op het program. Maar van een echte klassieker is de laatste jaren geen sprake meer. Ditmaal een klassieker met een rouw randje want in de nacht van donderdag op vrijdag werd er ook nog eens brand gesticht in ons supportershome wat daarmee helemaal verwoest is. En dus telde vandaag maar 1 ding. Slachten die kakkerlakken!!! En dus werd zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd de laatste training bezocht om nog maar eens aan te tonen dat er maar 1 ding telt. Maar goed over de wedstrijd valt niet veel te vertellen. Er werd niet gescoord en mogen van geluk spreken dat we een puntje hebben gepakt. In de rust werd nog afscheid genomen van 2 echte ajacieden. Daley en Toby.Klik op lees verder voor ons fotoverslag.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document