>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Heerenveen - Ajax (1-4)

geplaatst op: 15 Mar 2015
Net terug van ons tripje naar Kiev wacht al weer een tripje naar het buitenland. Friesland!!! Oftewel Heerenveen. Altijd gezellig, goeie sfeer, lekker gemoedelijk en met eigen vervoer. En dan ook nog eens een leuk potje voetbal om 14:30 uur met goed spel en een prima sfeertje in het uitvak. Wat wil een Ajacied nog meer. Vol vertrouwen op naar donderdag> Met het spel van vandaag moet zeker de volgende ronde kunnen worden gehaald.

Fotoverslag Dnipro-Ajax (1-0)

geplaatst op: 12 Mar 2015
Oekraine, dat zijn nog eens lekkere tripjes!! Slechts 161 personen namen zich de moeite om naar Kiev af te reizen. Voor de wedstrijd had je het ook niet hoeven doen, maar de stad zelf, de drank en de vrouwen maken hier veel goed!
Dus geniet van de foto's van de stad, de training, de stad en de wedstrijd.
Morgen nemen ook wij nog een kijkje bij Chernobyl, ook dat zien we maar als lichtpuntje.Klik op lees verder voor het volledige fotoverslag!

Fotoverslag P$V - Ajax (1-3)

geplaatst op: 02 Mar 2015
Winnen in Lampengat is altijd lekker. En of het nou verdient is of niet. En of je nou 11 of 14 punten achter staat. Who cares. Wij zijn Ajax en wij blijven toch altijd de beste.

Zondag Matchday!! P$V-uit. Met een beetje dubbel gevoel opgestaan. Wordt het gat tussen plek 1 en 2 groter, gelijk of kleiner. Na donderdag toch enige hoop verkregen. Wij zijn door in Europa en hun kregen een tikkie in Rusland. Maar P$V uit is voor Ajax altijd lastig. Toch heb ik een gevoel van het zou zo maar weer eens kunnen. Het is tenslotte 1 Maart (oftewel 1-3) en in Maart hebben we mooie overwinningen gevierd in Eindhoven (terugdenkend aan die pot op onze verjaardag 18-03-2007 1-5). Ik hou me hier maar aan vast. Het fotoverslag zegt meer dan genoeg;

Fotoverslag Willem II - Ajax (1-1)

geplaatst op: 23 Feb 2015
Willem II - Ajax, wederom een gelijkspel. Wederom een teleurstellende 2e helft, wederom geen winst!
Met goede moed vertrokken we naar Tilburg, na de winst op Legia afgelopen donderdag. De eerste helft had Ajax wel wat overwicht, maar echt goed konden we het spel niet noemen. In de tweede helft gebeurde wat de afgelopen tijd continue gebeurd ; Ajax zakt ver weg in de misere en verspeelt een voorsprong op onnodige wijze.Het is momenteel niet anders. Als supporters hebben we in ieder geval weer alles gegeven en wat rest zijn de foto's vanuit ons supportersperspectief.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document