>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Ajax - 010 (0-0)

geplaatst op: 26 Jan 2015
Zondag stond de enige echte klassieker op het program. Maar van een echte klassieker is de laatste jaren geen sprake meer. Ditmaal een klassieker met een rouw randje want in de nacht van donderdag op vrijdag werd er ook nog eens brand gesticht in ons supportershome wat daarmee helemaal verwoest is. En dus telde vandaag maar 1 ding. Slachten die kakkerlakken!!! En dus werd zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd de laatste training bezocht om nog maar eens aan te tonen dat er maar 1 ding telt. Maar goed over de wedstrijd valt niet veel te vertellen. Er werd niet gescoord en mogen van geluk spreken dat we een puntje hebben gepakt. In de rust werd nog afscheid genomen van 2 echte ajacieden. Daley en Toby.Klik op lees verder voor ons fotoverslag.

Fotoverslag Ajax - FC Groningen (2-0)

geplaatst op: 18 Jan 2015
Zo de winterstop zit erop en gelukkig mogen we weer. We hervatten de competitie op vrijdagavond waar de boertjes uit het hoge noorden op bezoek komen. Op jacht naar titel nummer 5 op een rij begon Ajax voortvarend. Maar de tweede helft was matig. Toch een zwaar trainingskamp gehad? Ajax kwam na een kwartier op 1-0 door Kishna en vlak voor tijd op 2-0 door een eigen doelpunt. Wij gaan ons nu opmaken voor de kraker tegen de kakkies uit 010.

Eerst nog een klein fotoverslag van vrijdagavond.


5e editie van het Bobby Haarms toernooi!

geplaatst op: 07 Jan 2015
Aanstaande zaterdag is alweer de vijfde editie van het Bobby Haarms toernooi!
De wedstrijden beginnen rond 20:00 en iedereen is welkom!
Uiteraard is de tombola weer aanwezig met mooie prijzen....

10 Januari
19:00 verzamelen / 20:00 wedstrijden
Borchland
Be there!

Fotoverslag Ajax - FC Utrecht (3-1)

geplaatst op: 14 Dec 2014
Na de glansrijke overwinning midweeks in de CL was er eindelijk weer een wedstrijd op zondag (helaas geen 14:30). Vandaag kwam het domvolk uit Utrecht op bezoek.
Het jaar 2014 is bijna ten einde en vandaag werd er tijdens de laatste competitiewedstrijd op gepaste wijze afscheid genomen van hoofdsponsor Aegon. Over de wedstrijd zullen we maar niet veel zeggen. Met vlagen was het aantrekkelijk maar soms was het ook matig.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document