>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - Geschidenis van de South Crew

Geschiedenis


STH-CRW (South Crew)

The South Crew (STH-CRW) is een Tifo-groep gericht op Zuid. We organiseren Tifo acties op Zuid-2 en Zuid-1 op momenten dat wij vinden dat er wat gedaan moet worden. Dit is niet iedere wedstrijd, maar we proberen tijdens 4 of 5 wedstrijden wat extra’s te brengen om de sfeer te verhogen of om bepaalde standpunten te verduidelijken. Wij werken tevens mee bij de sfeeracties vanuit het sfeerteam en af en toe helpen we bij de acties die uitgevoerd worden door Vak410. We verschillen echter van Vak410 doordat wij ons alleen richten op het visuele aspect. Het maken van spandoeken, balustradedoeken en choreografieën.

Het begin :
3 jaar geleden is vanuit het sfeerteam een -2 groepje ontstaan wat zich specifiek wilde richten op de Zuid zijde van onze betonbak. We regelden al Tifo acties bij grote wedstrijden vanuit het sfeerteam, maar we wilden meer. Niet slechts 1 à 2 wedstrijdjes op jaarbasis, maar Tifo acties bij meerdere wedstrijden. Acties alleen op Zuid, passend bij Zuid. Soms kritisch, soms humoristisch. Soms anti, soms pro. Soms -2schalig, soms groots. Vanuit dat perspectief zijn we begonnen, een naam hadden we toen nog niet.

De naam South Crew werd bedacht aan het eind van het seizoen 2006-2007. Dus als grondingsdatum zullen we 26 augustus 2007 aanhouden. Een overzicht van de diverse acties kun je hieronder vinden.

#1 #2 
#3 #4 
#5 #7 
#7 #8 
#9 #10 
#11 #12 
#13 #14 
#15 #16 
#17

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document