>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Willem II - Ajax (1-1)

geplaatst op: 23 Feb 2015
Willem II - Ajax, wederom een gelijkspel. Wederom een teleurstellende 2e helft, wederom geen winst!
Met goede moed vertrokken we naar Tilburg, na de winst op Legia afgelopen donderdag. De eerste helft had Ajax wel wat overwicht, maar echt goed konden we het spel niet noemen. In de tweede helft gebeurde wat de afgelopen tijd continue gebeurd ; Ajax zakt ver weg in de misere en verspeelt een voorsprong op onnodige wijze.Het is momenteel niet anders. Als supporters hebben we in ieder geval weer alles gegeven en wat rest zijn de foto's vanuit ons supportersperspectief.

Fotoverslag Ajax - Legia (1-0)

geplaatst op: 20 Feb 2015
Na de uitschakeling in de Champions League zijn we nu veroordeeld naar de Europa League. De tegenstander van vanavond : Legia Warschau. Door misdragingen van de poolse lieverdjes van Legia in hun eerdere wedstrijden in Europa mochten er geen supporters mee en moeten ze zelfs volgende week in een leeg stadion spelen. Dus worden wij ook automatisch gestraft van een europees tripje. Maar goed eerst de thuispot maar eens winnen. Na het goede spel afgelopen zondag waren de verwachtingen weer wat hoger. Ajax startte goed en vele kansen werden om zeep geholpen maar er was druk, er was pressie en vele mooie combinaties. Dat resulteerde na een half uur in een prachtige goal van wie anders dan onze pools vriend Milik. Na rust ging Legia op zoek naar de gelijkmaker maar met diverse knappe reddingen van Jasper zorgde hij voor een verdiende overwinning. Volgende week dus de return in een leeg stadion. Ieder nadeel hebt zijn voordeel!!!Klik op lees verder voor ons fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Twente (4-2)

geplaatst op: 17 Feb 2015
Zondag middag, 16:45, vandaag stond er een lekker potje voetbal op het programma, FC Twente komt bezoek. Ook hun elftal draait de laatste weken slecht, waardoor het vooraf een prima tegenstander lijkt om de stijgende lijn tegen door te zetten.

De wedstrijd begint prima met 2 heerlijke tifo acties, 410 heeft vandaag een actie in het kader van de campagne 'Geef Ajax z'n gezicht terug', het oude logo breekt uit, i want to break free! De actie werd vocaal ondersteund door het gelijknamige nummer, het gaf een leuk effect, aan deze actie hebben een aantal jongens van ons de afgelopen tijd hun steentje bij gedragen, we zijn tenslotte één Ajax. Aan de overkant van het stadion liet NUA een enorme tijdlijn zien, helaas waaide deze enorm veel op en was het prima resultaat niet goed te zien. Maar toch hulde voor het resultaat!

Ook het resultaat van de wedstrijd stemt ons uiteindelijk tevreden, bij vlagen zagen we weer een attractief Ajax wat we graag willen zien, deze lijn donderdag doortrekken heren!

Foto's!

Fotoverslag Vitesse - Ajax (1-0)

geplaatst op: 05 Feb 2015
We kunnen maar beter niks zeggen en schrijven over deze wedstrijd. Het is wachten op betere tijden maar dat we in een dip zitten is een feit. Vorige week kwamen we nog goed weg maar deze zondag was het diep triest en Ajax onwaardig.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document