>South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam - top
Untitled Document

Fotoverslag Ajax-PSG (1-1)

geplaatst op: 17 Sep 2014
Woensdagavond, Champions League avond….
Zoals altijd begonnen we deze zonnige dag ergens in een cafeetje, dit keer op de nieuwmarkt.
Terwijl de zon onze huid kleurde konden we genieten van wat alcolico en alles wat er om ons heen zoal gebeurde.
Voor het wedstrijdprogramma kwam dit keer PSG naar Mokum en ook deze wedstrijd hielden onze Godenzonen dapper stand. Na een verdedigingsfout van Boilesen werd het snel 0-1, maar Ajax liet het koppie niet hangen en zocht naar mogelijkheden. Deze kwamen er pas in de tweede helft.
In de 74ste minuut schoot Lasse Schöne Ajax verdiend naar 1-1 uit een prachtig genomen vrije trap! Daarna raakte hij nog een keer de paal uit een andere vrije trap en had Ajax nog wat kleine kansjes op de 3 punten.
Al met al zat dat er niet in, en bleef het bij 1-1. Vooraf gezien een prachtig resultaat en ook na afloop een resultaat om trots op te zijn!

Vanuit onze groep dit keer een nieuw spandoek voor Lasse Schöne, omdat we vinden dat hij dit verdiend heeft met zijn inzet, passie en strijd voor ons team!

Komend weekend even de kakkies te kakken zetten , dan komt alles weer goed!Foto ; @NoordB (volgen die hap!!)
Lees verder voor het volledige fotoverslag

Fotoverslag Ajax - Heracles (2-1)

geplaatst op: 14 Sep 2014
Zaterdagavond wedstrijdje Ajax thuis tegen hekkensluiter Heracles zou garant moeten staan voor een doelpuntrijk avondje. Zeker met de gedachten dat woensdag de eerste tegenstander in de Champions League op programma staat en ook niet de minste; Paris Saint Germain. Het begon in ieder geval aardig want na 1 minuut lag de bal al in het netje door Milik. Daarna volgde vele kansen op een riante uitslag maar het was allemaal net niet. Vlak voor rust viel de 2-0 door wederom Milik. Na rust was het drama. Heracles kwam er af en toe gevaarlijk uit en een kwartier voor tijd viel de 2-1 en was het toch nog even billen knijpen. Onder striemend fluitconcert verlieten de godenzonen de ArenA. Het moet toch echt beter zeker als woensdag de club van Zlatan, Maxwell en Greg (welcome back) op bezoek komt.


Meersche Helden issue 35 (verkoop zaterdag 13 september)

geplaatst op: 12 Sep 2014


Aankomende zaterdag 13 september komt het fanzine De Meersche Helden uit met uitgave 35.

Inhoud ;
Interview met Johnny de Mol

Diverse supporters groeperingen zetten zich in voor terugkeer van het klassieke logo. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Absoluut het oude logo. Wat ik ooit heb begrepen is dat ze het nieuwe logo hebben ingevoerd voor modernisering en om financiële redenen. Het mooiste shirt blijft voor mij ook het TDK shirt, die rode baan was ook breder.

Enkele andere onderwerpen zijn:
Ajaxlife - Het kan dooien, het kan vriezen.
Sacchi – Betonnen bak.
Afca supportersclub – We zullen doorgaan.
STH –CRW – Ready for take off.
Stempel – Zin en onzin.
Wij zijn Ajax Amsterdam - Dagobert Overmars.

De verkoop van het fanzine zal 2 uur voor de wedstrijd Ajax – Heracles starten.

Het fanzine uitgave 35 zal op de volgende plekken te koop zijn.
In de Arena:
Ingang J
Ingang H
Ingang M
Ingang C

Buiten de Arena.
Supportershome (onder voorbehoud)
Strandvliet
Bijlmer NS

Fotoverslag Groningen - Ajax

geplaatst op: 01 Sep 2014
Groningen - Ajax, een uitwedstrijd die garant kan staan voor spektakel en doelpunten, maar dit jaar sierde Ajax in de eerste helft vooral in het om-zeep-helpen van kansen, zelfs toen ex Ajax keeper Padt de bal in de voeten van Kolbeinn speelde wisten we niet te profiteren. We gingen dan ook met 0-0 op het scorebord op zoek naar een happie en een sappie.
De tweede helft zagen we een heel ander, en vooral zwak Ajax, dit resulteerde in een snelle 1-0 voor Groningen, dat vlak voor tijd de wedstrijd op slot gooide, 2-0.

Wij houden alle vertrouwen in Frankie dat die dit jaar weer een sterk elftal weet neer te zetten, en zullen de afgelopen 2 wedstrijden maar als incident beschouwen, en maken ons niet druk om de aanstaande transfer-deadline.

Hierbij wat foto's vanuit het uitvak.

 

 

 

South Crew - STH CRW Ajax Amsterdam

 

 

Untitled Document